CHP Seçim Var Gibi Çalışıyor
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gaziantep Milletvekili Melih Meriç, vatandaş ve esnaf buluşmalarını sürdürüyor. CHP Gaziantep İl Başkanı Vakkas Acar, Şehitkamil İlçe Başkanı Hurşit Yıldırım, il ve ilçe yöneticileriyle birlikte Çıksorut Mahallesi esnafını ziyaret eden Meriç, esnafın yaşadığı ekonomik sıkıntıları birinci ağızdan dinledi.
Ziyaretlerde artan maliyetler ve daralan piyasa koşulları nedeniyle vergi ve SGK borçlarını ödemekte zorlanan işletmelerin sorunlarına değinen Meriç, devletin üreticinin, istihdam sağlayanın ve alın teriyle geçinenin yanında olması gerektiğini vurguladı.
Milletvekili Meriç, “Esnafımızın ayakta kalabilmesi için borç yükünü hafifletecek, adil ve sürdürülebilir bir yapılandırma düzenlemesi artık kaçınılmaz hale gelmiştir. CHP olarak ekonominin bel kemiği olan esnafımızın yanında durmaya, çözüm odaklı politikalarla halkın nefes almasını sağlamaya kararlılıkla devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.
Ziyaret sırasında esnafla yakından ilgilenen ve vatandaşlarla sohbet eden Melih Meriç, “CHP her zaman halkın, üretenin, alın teri dökenin yanındadır.” mesajını verdi.