Gazi Mustafa Kemal’ ATATÜRK’ÜN benim en büyük eserim değdiği biri Türkiye Cumhuriyeti, diğeri CHP idi.  Ama Gaziantep’te CHP İl ve İlçe başkanı ve yönetimi yok. Bu belirsizlik ne kadar sürer… CHP Genel Merkezi tarafından görevden alınan İl ve İlçe Başkanları ve yönetimleri yerine yenileri atanmadı. Gaziantep gibi büyük bir şehirde CHP’nin başsız kalması hiç yakışık olmadı. Gaziantep Türkiye’nin 6. büyük şehri, bir zamanlar CHP’nin kalesiydi. Şimdi CHP’de başkanlar yok, yönetim yok,  Peki bu belirsizlik ne kadar sürecek. Bu durum Gaziantep’e yakışmadı.

İktidar Partisi her geçen gün kan kaybederken, Muhalif partiler sokak, cadde, mahalle gezileri yaparken, CHP İl ve ilçe yönetimin olmayışından dolayı hiçbir etkinlik yok. Yarın bir erken seçim kararı alınsa bile sadık görevlerini yazacak kimse Yok.

CHP Genel Merkezi bir an önce yönetimini belirlemeli. İster atama, ister eski yöneticileri tayin etmeli. Ama bir an önce karar vermeli.