“Kalite ve Hijyen Belgelerimiz Tam”


Gaziantep’te ve yurt dışında marka değerini giderek yükselten Doktoroğlu Yağ ve Sabun Sanayi olarak kaliteye büyük önem verdiklerini belirten Mustafa Doktoroğlu, “Firmamızın kalite ve hijyen standartları tüm resmi kurumlar tarafından belgelenmiştir. Ürünlerimizi tercih eden müşterilerimizin memnuniyeti, bizim çalışma azmimizi daha da artırıyor,” ifadelerini kullandı.

Zeytin Hasadı Yok Denilecek Kadar Az

Bu yıl zeytin üretiminde ciddi bir düşüş olduğunu belirten Doktoroğlu, şunları söyledi:
“Gaziantep’te zeytinler çok az, hasat yok denecek kadar düşük. Her yıl piyasaya sahte zeytinyağı süren fırsatçılar türemeye başlıyor. Vatandaşlarımız özellikle bu yıl çok dikkatli olmalı. Yetkili kurumların da bu konuda denetimleri artırması büyük önem taşıyor.”

Gerçek Zeytinyağı 18 Litresi 5–5.500 TL Arasında


Zeytin hasadındaki düşüşün fiyatlara yansıdığını vurgulayan Doktoroğlu, gerçek zeytinyağının 18 litrelik tenekesinin 5 bin TL ile 5.500 TL arasında olmasının beklendiğini söyledi.
“Bu fiyatların çok altında satılan ürünlere karşı herkes dikkatli olsun. Gerçek zeytinyağı bu seviyelerde olur. Daha ucuz görünen ürünler mutlaka incelenmeli,” diye ekledi.

“Müşteri Memnuniyeti Önceliğimizdir”


Yaptıkları işte en önemli unsurun müşteri memnuniyeti olduğunun altını çizen Doktoroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Biz gıda üretimi yapıyoruz. Bu nedenle hijyen ve temizlik bizim için taviz verilemeyecek değerlerdir. Kârdan daha önemli olan, müşterimizin güveni ve memnuniyetidir. Bu anlayışla firmamız her yıl kalitesini artırarak büyümeye devam ediyor.”