62 sporcu başarılı oldu

Gaziantep’in Şehitkamil ilçesinde belediye tarafından düzenlenen yaz spor okullarında eğitim alan 62 öğrenci takımlara kabul edildi.

Şehitkamil Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, yaz spor okulları kapsamında düzenlenen voleybol kursunda eğitim gören 2 bin 69 öğrenciden başarılı olan 62 öğrenci çeşitli takımlara seçilerek profesyonel olma yolunda ilk adımını attı. Açıklamada görüşlerine yer verilen Voleybol Antrenörü Havva Demir, voleybol branşının bu sene yoğun ilgi gördüğünü söyledi.

Sonuçlarını güzel bir şekilde aldık!

Yetenekli çocukları elit gruplara ayırarak gelişimlerine daha da çok katkı sağlamaya çalıştıklarını dile getiren Demir, şöyle konuştu: “Çok şükür sonuçlarını güzel bir şekilde aldık. Önümüzdeki yıl bu sayıyı daha da artırmak için çalışmalarımızı aralıksız devam edeceğiz. Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Umut Yılmaz, sağolsun ilk günden beri bizi destekledi ve hep yanımızda yer aldı. Bunun mükafatını sportif başarıyla aldık. Başkanımıza desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte çocuklarımızı daha ileriye taşımak tek hedefimiz olacak.”

Kategori: GUNDEM

Yayınlanma: 29.08.2025 - 10:53

Yazar: Gaziantep Tutku

Son Haberler Son Makaleler Kategoriler

acunılıcalı

ak parti

ak parti video

CHP

CHP Video

DSP

DSP Video

DÜNYA

EGITIM

EKONOMI

FOTO GALERİ

Genel

GUNDEM

ilan

İyi Parti

İYİ Video

KATEGORİSİZ

Köşe Yazıları

KULTUR SANAT

MAGAZİN

OTOMOBİL

ÖZEL

politika

RAMAZAN

Röportaj

SAĞLIK

SIYASET

Son dakika

SPOR

TEKNOLOJI

VİDEO GALERİ

YAZAR