Gaziantep’te Corona virüs hızlı bir artış yaşanıyor. Virüs’ün en çok can aldığın günlerde bile hastanelerde bu kadar dolu değildi. Ama şimdi hastaneler tıklım tıklım dolu. Gaziantep valisi Davut Gül ve sağlık kurulu bir an önce  geçici sahra hastanesi için kollarını sıvamalı.

Hastanelerde yer yok

Korona virüs yüzünden Gaziantep’te hastaneler de yer yok.  Bir çok özel hastanelerin bazı katları korona virüs  için yeri ayırdı.  Devlet hastanesinde hiç yer yok.

Yetkilere illerinden geleni yapıyor

Gaziantep Valisi Davut Gül ve Gaziantep Belediye Başkanları ve Sağlık kurulu  elllerinden gelen tüm çabaları gösteriyor. Ama Vatandaşın vurdum duymazlığı  hastalığı gittitkçe artırıyor, En çok hastalanan illerin arasındayız.

OFM Sahra hastanesi için uygun

Son günlerde artan hastalık. Yetmeyen hastane ve yatak yüzünün den bir çok vatandaş evde  tedavi görüyor.  İlerde korkunç bir durumda karşılamamak için acil Sahra hastanesi hizmete açılmalı.

Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi olan 29,000 Metre kare kapalı alanı  geçici sahra hastanesi olabilir. Özel ve devlet hastanelerde gerekli tıbbı araçlarla vatandaş tedavi edilebilir. Gerçi  buna sağlık kurulu daha  iyi bilir . Gaziantep Tutku Gazetesi olarak ilerki günlerde korkunç bir tablo görmemek adına  görüşümüzü dile getirdik.