Gaziantep Tutku Gazetesi - Gaziantep Haber , Gaziantep Son Dakika
⌂
Anasayfa ›GUNDEM
GUNDEM

BAŞKAN TAHMAZOĞLU ESNAF VE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ  

Yayınlama: 26.06.2022 - 16:21 Kaynak: Haber Merkezi Muhabir: Gaziantep Tutku Okunma: 4
Paylaş:

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey İlçesi’nde vatandaşın daha rahat bir yaşam sürmesi için projelerini sürdürürken bir yandan da esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde ilk günden itibaren vatandaşın yanında olan ve talepleri yerinde dinleyip, çözümler üreten Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Alandaki esnafla buluşan ve taleplerini dinleyen Başkan Tahmazoğlu, esnafın yoğun ilgisiyle karşılaştı. İlçede kendisine iletilen talepleri yerinde dinleyen Başkan Mehmet Tahmazoğlu, ilçeyi esnaf ve vatandaşlarla birlikte yönetmeye devam edeceklerini belirtti.

VATANDAŞLARIMIZ İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Ziyareti sırasında esnaf ve vatandaşlarla bol bol sohbet eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “İlçemizde esnaflarımız ve vatandaşlarımızla sık sık bir araya gelmeye, muhabbet etmeye ve istişarelerde bulunmaya gayret ediyoruz. İlçemizdeki esnaflarımızı ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulunduk. Ziyaret ettiğimiz her yerde büyük bir teveccühle karşılaşıyoruz. Muhabbetleri ve güler yüzleriyle içimizi ısıtan tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Onların bizlerden beklentilerini ve taleplerini yerinde dinleyerek onların ihtiyaçlarına göre projeler ve çalışmalar yapıyoruz. Göreve geldiğimiz günden buyana bu anlayışla ilerlediğimiz yolda hizmet çıtamızı artırarak çalışmaya devam edeceğiz. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin” dedi.

 

Son Haberler

GSO Başkanı Ünverdi ekim ihracatını değerlendirdi: “Üreten kesim çok yoruldu, kritik hamleler şart”

03.11.2026 - 17:06

Gaziantep Büyükşehir, COP31 için Antalya’ya 60 otobüs ve 72 şoför gönderdi

03.11.2026 - 17:05

GSOMEM’den sanayiciye “yarı yarıya” istihdam desteği: Kursiyeri işe alana maaşın yüzde 50’si hibe

03.11.2026 - 17:03

Başkan Tahmazoğlu GAÜN’deki Genç Ofis’te öğrencilerle buluştu: “Gençlere yatırım, geleceğe yatırım”

03.11.2026 - 17:02

Gaziantep öncülüğünde 7 ili kapsayan turizm koridoru kuruluyor

03.11.2026 - 17:01

İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hakan Uğurlu’dan GAÜN Rektörü Doğan’a ziyaret

03.11.2026 - 17:00

GAÜN’de okuyan Filistinli öğrenciler Rektör Prof. Dr. Sait Mesut Doğan’ı ziyaret etti

03.11.2026 - 14:53

Gaziantep’ten tarihinin en yüksek ekim ihracatı: 1 milyar 24 milyon dolar

03.11.2026 - 13:08

Doç. Dr. Murat Doğan uyardı: Çocuklarda D vitamini eksikliği büyümeyi etkileyebilir

03.11.2026 - 13:07

Fedaioğlu’ndan 3 Kasım mesajı: “24 yıldır milletimizin emanetini aynı inançla taşıyoruz”

03.11.2026 - 13:05
Son Makaleler
Kategoriler
EGITIM EKONOMI GUNDEM ilan Köşe Yazıları KULTUR SANAT SAĞLIK SIYASET Son dakika SPOR