Gaziantep Tutku Gazetesi - Gaziantep Haber , Gaziantep Son Dakika
⌂
Anasayfa ›GUNDEM
GUNDEM

Başkan Umut Yılmaz Çıksorut’ta kahvaltı sofrasında: “En büyük gücümüz birlikteliğimiz”

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, mahalle ziyaretleri kapsamında Çıksorut’ta esnaf ve vatandaşlarla kahvaltıda buluştu; talepleri dinleyip mahalledeki çalışmalar ve yeni projeler hakkında bilgi verdi.

Yayınlama: 03.11.2026 - 13:04 Kaynak: Haber Merkezi Okunma: 11
Paylaş:

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, ilçe genelinde sürdürdüğü mahalle ziyaretlerinin yeni durağında Çıksorut Mahallesi’ndeydi. AK Parti Şehitkamil Gençlik Kolları Başkanlığı’nın organize ettiği kahvaltı programında mahalle esnafı ve sakinleriyle aynı sofrayı paylaşan Yılmaz, vatandaşların talep ve önerilerini dinledi.

Sabahın erken saatlerinde gerçekleştirilen buluşmaya AK Parti Şehitkamil Gençlik Kolları Başkanı Yakup Beşe ile belediye meclis üyeleri de katıldı. Samimi bir ortamda geçen sohbette Yılmaz, belediye hizmetlerinin planlanmasında vatandaşların görüşlerine büyük önem verdiklerini söyledi.

Tamamlanan ve planlanan projeler anlatıldı

Mahalle ve çevresinde bugüne kadar tamamlanan çalışmalar, süren hizmetler ve önümüzdeki dönemde hayata geçirilecek projeler hakkında bilgi veren Yılmaz, Şehitkamil’in her mahallesine eşit hizmet götürmek için çalıştıklarını vurguladı. Yılmaz, belediyecilik anlayışlarının yalnızca hizmet üretmekle sınırlı olmadığını; vatandaşla sürekli iletişimde kalmayı ve sorunları yerinde tespit edip çözmeyi de kapsadığını belirtti.

“Bizim yerimiz sokaklar, mahalleler”

Programda birlik ve beraberlik vurgusu yapan Yılmaz, şunları söyledi: “Bizim en büyük gücümüz birlikteliğimiz. Sabahın erken saatlerinde hemşehrilerimizle aynı sofrada buluşmak, çaylarını içmek, sohbetlerini dinlemek bizlere güç veriyor. Bizim belediyecilik anlayışımızda vatandaşımızdan uzak olmak yok. Bizim yerimiz sokaklar, mahalleler, esnafımızın yanı, hemşehrilerimizin sofrasıdır. Çıksorut’ta da vatandaşlarımızın taleplerini dinledik, yapılan çalışmaları ve önümüzdeki süreçte hayata geçireceğimiz projeleri konuştuk. Şehitkamil’imiz için birlikte çalışmaya, birlikte üretmeye devam edeceğiz. Çünkü bu şehri güzelleştirecek olan en önemli güç, birlik ve beraberliğimizdir.”

Yılmaz, mahalle ziyaretlerinin süreceğini, sorunları yerinde dinleyen ve çözüm odaklı hizmet anlayışıyla çalışmaya kararlılıkla devam edeceklerini ifade etti.

# umut yılmaz # Şehitkamil Belediyesi # Çıksorut # mahalle ziyareti # AK Parti Şehitkamil Gençlik Kolları # Yakup Beşe # şehitkamil # Gaziantep
Son Haberler

Gaziantep’ten tarihinin en yüksek ekim ihracatı: 1 milyar 24 milyon dolar

03.11.2026 - 13:08

Doç. Dr. Murat Doğan uyardı: Çocuklarda D vitamini eksikliği büyümeyi etkileyebilir

03.11.2026 - 13:07

Fedaioğlu’ndan 3 Kasım mesajı: “24 yıldır milletimizin emanetini aynı inançla taşıyoruz”

03.11.2026 - 13:05

Başkan Umut Yılmaz Çıksorut’ta kahvaltı sofrasında: “En büyük gücümüz birlikteliğimiz”

03.11.2026 - 13:04

Gaziantep FK - Kasımpaşa maçının biletleri satışta: Fiyatlar 227 TL’den başlıyor

03.11.2026 - 12:14

35 şahitli nikâh

03.11.2026 - 12:01

ZEYTİN DALINDA, ÇİFTÇİ BORÇ BATAĞINDA!

02.11.2026 - 21:09

Savaş muhabiri Mehmet Geçgel GAÜN’de genç gazeteci adaylarına sahayı anlattı

02.11.2026 - 19:00

Şehitkamil Meclisi’nde 12 madde oy birliğiyle komisyonlara sevk edildi

02.11.2026 - 18:59

Şahinbey Belediye Meclisi kasım mesaisine başladı: 7 madde komisyonlara havale edildi

02.11.2026 - 18:57
Son Makaleler
Kategoriler
EGITIM EKONOMI GUNDEM ilan Köşe Yazıları KULTUR SANAT SAĞLIK SIYASET Son dakika SPOR