Gaziantep Tutku Gazetesi - Gaziantep Haber , Gaziantep Son Dakika
⌂
Anasayfa ›GUNDEM
GUNDEM

BAŞKAN UMUT YILMAZ’DAN KADINLARA DESTEK ZİYARETİ

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Gazikent Bölge İrtibat Bürosu Biruni Sosyal Tesisleri’nde eğitim alan kadınlarla bir araya geldi.

Yayınlama: 26.01.2026 - 21:13 Kaynak: Haber Merkezi Muhabir: Gaziantep Tutku Okunma: 147
Paylaş:

YILMAZ: “KADINLARIN OLDUĞU YERDE DÜZEN, ÜRETİM VE UMUT VARDIR”

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Meclis Üyesi Burak Kaya ile birlikte Biruni Sosyal Tesisleri’nde açılan kurslarda eğitim alan kadınlarla tek tek sohbet etti. Kadınların taleplerini, beklentilerini ve önerilerini dinledi. Kadınların binbir emekle ortaya koyduğu el işi, üretim ve eğitim çalışmalarını inceleyen Yılmaz, ortaya çıkan ürünlerin hem aile ekonomisine hem de toplumsal hayata önemli katkılar sunduğunu vurguladı. Kadınların her zaman yanında olmaya devam edeceklerini ve kadın odaklı projeleri kararlılıkla sürdüreceklerini bir kez daha vurguladı.

 

KADINLARIN EMEĞİ ŞEHİTKAMİL’İN GÜCÜDÜR

Kadınların üretimde, eğitimde ve sosyal yaşamda daha güçlü yer almasının önemine dikkat çeken Umut Yılmaz, kadınlara yönelik projeleri artırarak sürdüreceklerini ifade etti. Yılmaz, “Üreten, öğrenen ve hayatın her alanında söz sahibi olan kadınlarımızın azmi bizlere bir kez daha umut verdi. Kadını merkeze alan, emeğini güçlendiren ve önünü açan bir anlayışla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bizim için kadınlar sadece desteklenen bireyler değil; topluma yön veren, değişimi başlatan ve geleceği inşa eden öncü bireylerdir” dedi.

 

PLANLANAN YATIRIMLAR ANLATILDI

Ziyaret sırasında Gazikent bölgesinde hayata geçirilmesi planlanan sosyal, kültürel ve altyapı yatırımları hakkında da bilgi veren Yılmaz, kadınların bu süreçteki görüş ve önerilerinin kendileri için çok kıymetli olduğunu belirtti. Yılmaz, “Bir bölgeyi geliştirirken orada yaşayan kadınların sesine kulak vermek zorundayız. Çünkü kadınların olduğu yerde düzen, üretim ve umut vardır” ifadelerini kullandı.

Haber Resmi

KADINLARDAN TEŞEKKÜR

Eğitim alan kadınlar ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Şehitkamil Belediyesi’nin kadınlara yönelik sunduğu imkânlar ve desteklerden dolayı Başkan Umut Yılmaz’a teşekkür etti. Kadınlar, bu tür sosyal tesislerin kendilerini hem geliştirdiğini hem de özgüvenlerini artırdığını belirtti.

Son Haberler

Aksaçlılar Gaziantep'te yarıştılar

05.10.2026 - 23:55

Güngen İl Başkanlığı İçin Adaylığını Açıkladı

05.10.2026 - 23:45

Vali Çeber Milletvekili Meriç’i Ağırladı

05.10.2026 - 23:40

Vali Çeber Gaziantep Esnafının Taleplerini dinledi

05.10.2026 - 20:14

GAÜN’de 4 Araştırma Projesine YÖK’ten Destek: Doktora Sonrası Araştırmacılar Göreve Başladı

05.10.2026 - 20:11

Fatma Şahin’den Gaziantepli Gençlere Teknofest Çağrısı: “Hazırlık Bugün Başlasın”

05.10.2026 - 20:09

GastroAntep Kültür Yolu Festivali 9 Günlük Şölenle Başladı

05.10.2026 - 20:06

Kadooğlu: “Döviz dönüşüm desteğindeki revizyon, beklentileri karşılamadı”  

05.10.2026 - 20:00

Doç. Dr. Eser: “Sonbaharda artan halsizliği hafife almayın. Kansızlık belirtisi olabilir”

05.10.2026 - 19:58

Kaynakları fon vurguncularına değil atanmayan öğretmenlere ayırın!

05.10.2026 - 19:56
Son Makaleler
Kategoriler
EGITIM EKONOMI GUNDEM ilan Köşe Yazıları KULTUR SANAT SAĞLIK SIYASET Son dakika SPOR