Gaziantep Tutku Gazetesi - Gaziantep Haber , Gaziantep Son Dakika
⌂
Anasayfa ›GUNDEM
GUNDEM

Duayen Gazeteciler Gaziantep Basını İçin Geliyor

Yayınlama: 09.01.2019 - 18:26 Kaynak: Haber Merkezi Muhabir: Gaziantep Tutku Okunma: 2
Paylaş:

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti’nin geleneksel Basın Ödülleri Gecesinin 5.sine bu yıl da önemli isimleri katılacak.

GGC Başkanı İbrahim Ay, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında her yıl düzenledikleri Basın Ödülleri Gecesinin ulusal anlamda ses getirmeye başladığını belirterek, birbirinden değerli duayen üstatlar ve alanlarında başarılı meslektaşlarını 12 Ocak Cumartesi gecesi Gaziantep’te ağırlayacaklarını açıkladı. Ay, bu etkinlikleri düzenleyerek, Gaziantep’in sesini ulusalda duyurup, şehrin tanıtımına pozitif yönde katkı sağlamayı amaçladıklarını da ifade etti.

Kimler katılacak

Geleneksel Basın Ödüllerinin sahiplerini bulacağı geceye Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Vahap Munyar, Dünya Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Güldağ, Türkiye Ekonomi Gazetecileri Derneği (EGD) Başkanı Celal Toprak, Star TV Genel Yayın Yönetmeni Nazlı Çelik, ATV Ana Haber Spikeri Cem Öğretir, Fox TV Çalar Saat Programı Sunucusu İsmail Küçükkaya, NTV Ana Haber Spikeri Seda Öğretir, TRT Spor Spikeri Erdoğan Arıkan, Radyo ve Televizyoncular Meslek Birliği Başkanı Yusuf Gürsoy ile Sabah Gazetesi Adana Bölge Temsilcisi Ersin Ramoğlu gibi önemli isimler katılacak. Gecenin finalinde ise ünlü sanatçı Sevcan Orhan sahne alarak, birbirinden güzel eserlerini gazeteciler için söyleyecek.

“Meslektaşlarımıza moral gecesi olsun”

Basın mesleğini icra edenlerin gece gündüz demeden, kar-kış, toz-çamur demeden günün her saatinde, fedakarca ve özveriyle görev yaptığını anlatan İbrahim Ay, gazetecilerin yıl da bir kez de olsa aileleriyle güzel bir gece yaşamasına katkı sağlamış olmaktan dolayı da ayrıca mutlu olduklarını açıkladı.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’yle ilgili görüşlerini aktaran Ay, gazetecilerin üzerindeki yükün ağırlaştığına dikkat çekti. Koşulların iyileştirilmesi için bir takım yasal düzenlemeler yapılmasının şart olduğunu söyleyen İbrahim Ay, GGC olarak çalışanların özlük haklarının yeniden düzenlenmesine yönelik girişimlerde bulunduklarını da hatırlattı.

Son Haberler

GAHİB BAŞKANI ZEYNAL ABİDİN KAPLAN’IN ACI GÜNÜ

05.10.2026 - 10:31

Şahinbeyli Gençler TEKNOFEST Güneydoğu’da 13 Ödülle Tarih Yazdı!

04.10.2026 - 20:43

SANKO Holding, gençlerin yenilikçi fikirlerini destekliyor

04.10.2026 - 20:39

Başkan Yılmaz Teknofest Güneydoğu’da

04.10.2026 - 20:37

Kadooğlu: "Tüm sektörlerimizle şehrimizin ekonomisini geleceğe taşıyoruz"

04.10.2026 - 20:36

Gaziantep Basketbol’dan Nefes Kesen Zafer: Yalova’yı Son Hücumda Devirdi!

04.10.2026 - 20:34

Gaziantep Ticaret Borsası’nda 13 Meslek Komitesinin Yeni Üyeleri Belli Oldu

04.10.2026 - 20:30

Umut Yılmaz'dan Vale Denetimi: İzinsiz İşletmelere Ceza,

04.10.2026 - 14:06

MERİÇ, GAZİANTEP'İN BAZ İSTASYONU SORUNUNU MECLİS GÜNDEMİNE TAŞIDI

02.10.2026 - 18:59

İKLİM, BİLİM VE KADIN LİDERLİĞİ GAZİANTEP'TE BULUŞTU

02.10.2026 - 18:59
Son Makaleler
Kategoriler
EGITIM EKONOMI GUNDEM ilan Köşe Yazıları KULTUR SANAT SAĞLIK SIYASET Son dakika SPOR