Gaziantep Tutku Gazetesi - Gaziantep Haber , Gaziantep Son Dakika
⌂
Anasayfa ›GUNDEM
GUNDEM

FADILOĞLU: “ESAS OLAN İYİ İNSAN OLMAMIZ”  

Yayınlama: 19.04.2022 - 17:46 Kaynak: Haber Merkezi Muhabir: Gaziantep Tutku Okunma: 5
Paylaş:

-BAŞKAN FADILOĞLU, AİLE ZİYARETLERİNİ ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYOR

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Bize düşen öncelikle ailemize, memleketimize ve insanlığa faydalı bireyler olabilmek. Her birimiz iyi meslek sahibi olabiliriz ama esas olan iyi insan olmamız” dedi.

Yetim çocuklar ve annelerine yönelik uygulanan ‘Merhamet Eli’ projesi ile yaşlı, hasta, yardıma muhtaç aileler yönelik uygulanan ‘Vefa Hizmeti’ projesinden yararlananlar vatandaşlarla bir araya gelen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Ramazan Ayı öncesinde olduğu gibi Ramazan Ayı’nda da ziyaretlerine aralıksız devam ediyor.

İlk ziyaretini 53 yaşındaki Sevgi Kılınç’ın evine yapan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, daha sonra 2 yetim çocuk annesi Elif Çil’in evine konuk oldu. Başkan Fadıloğlu, 77 yaşındaki Mehmet Ali Çatak’ı ziyaret ettikten sonra son ziyaretini 3 çocuk annesi Kader Dilim’in evine yaptı. Yaşlılardan dua talep eden Başkan Fadıloğlu, ziyaret ettiği evlerdeki çocuklara çeşitli armağanlar verdi.

PIRLANTA GİBİ EVLATLAR YETİŞTİRMİŞ

Kader Dilim’in evinde konuşan ve açıklamasında ‘iyi insan’ vurgusu yapan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Öncelikle ailemize bizleri misafir ettikleri için teşekkür ediyorum. Tabi hayat bir şekilde devam ediyor. Bize düşen de öncelikle ailemize, memleketimize ve insanlığa faydalı bireyler olabilmek. Ben hanım kardeşimizi yürekten kutluyorum. Pırlanta gibi evlatlar yetiştirmiş. Üniversite hayatına devam eden, diğer taraftan hedefleri olan, ne istediğini bilen gencimizle birlikte inşallah son sınıfa kadar birlikte olacağız. Ondan sonraki süreçte de vatana ve millete hayırlı evlat olmaları dileğiyle bu eğitimlerini tamamlamalarını bekliyoruz. Her zaman söylüyorum. Her birimiz iyi meslek sahibi olabiliriz ama esas olan iyi insan olmamız. Bu konuda da annemizi yürekten kutluyorum, böylesine pırıl pırıl evlatlar yetiştirdiği için.  Bahtları açık olsun. Rabbim, gönüllerine göre versin” ifadelerini kaydetti.

İLGİLENDİ, İSTEK VE SORUNLARIMIZI DİNLEDİ

Gördüğü ilgi karşısında hem şaşırdığını hem de mutluluk yaşadığını dile getiren Kader Dilim, “Ben, Başkanımıza bugün bizleri ziyaret ettiği için çok teşekkür ediyorum. Ben, açıkçası Başkanımızdan bizlere böylesine yoğun ilgi göstereceğini beklemiyordum. Gördüğüm ilgi karşısında hem çok şaşırdım hem de çok mutlu oldum. Sağ olsun Başkanımız, benim ve çocuklarımla yakından ilgilendi, istek ve sorunlarımızı dinledi. Rabbim hiçbir zaman Başkanımızın eksikliğini vermesin. Biz Başkanımızdan razıyız, Allah da Başkanımızdan razı olsun” açıklamasını yaptı.

Son Haberler

Gaziantep Şehir Hastanesi GETAT Ünitesi’nde hacamattan hipnoza beş farklı uygulama

02.11.2026 - 13:00

İMO Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Bulut: “Mesleğimiz en derin ekonomik krizlerinden birini yaşıyor”

02.11.2026 - 12:59

Büyükşehir’in uygun fiyatlı etinde fiyatlar açıklandı: Dana kıyma 670, kuşbaşı 750 TL

02.11.2026 - 12:58

Gaziantep FK, Papara Park’tan eli boş döndü: Trabzonspor 2-0 kazandı

02.11.2026 - 12:07

NTO Başkanı Mehmet Özyurt: “TOBB Nefes Kredisi KOBİ’lerimize can suyu olacak”

02.11.2026 - 11:03

GTB Başkanı Mehmet Akıncı: “Nefes Kredisi, reel sektörün finansmana erişimine önemli katkı sağlayacak”

02.11.2026 - 11:02

Uzm. Dr. Mehmet Erkan Altuncu: “Çocuğun sık hastalanması her zaman bağışıklık zayıflığı değil”

02.11.2026 - 09:01

Celal Kadooğlu: “İhracatta ortak akıl ve güçlü iş birliğiyle hedeflerimize ilerliyoruz”

01.11.2026 - 23:07

TOBB Nefes Kredisi yeniden başlıyor: Başvurular 3 Kasım’da, firma başına 5 milyon TL

01.11.2026 - 23:05

İnce,"Ayakkabı sektörü kan kaybediyor"

01.11.2026 - 21:35
Son Makaleler
Kategoriler
EGITIM EKONOMI GUNDEM ilan Köşe Yazıları KULTUR SANAT SAĞLIK SIYASET Son dakika SPOR