Gaziantep Tutku Gazetesi - Gaziantep Haber , Gaziantep Son Dakika
Anasayfa EGITIM
EGITIM

Gaün’de Bir Ilk Daha

Yayınlama: 25.09.2017 - 22:11 Kaynak: Haber Merkezi Muhabir: Gaziantep Tutku Okunma: 9
Paylaş:

Yüzde 120 Doluluk Oranına Ulaşan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Öğrencileri Için Tanışma-kaynaşma Toplantısı Düzenlendi

 

Gaziantep Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokuluna Bu Yıl Kayıt Yaptıran Öğrenci Ve Aileleri Için Okul Yönetimi Tarafından Tanışma Ve Kaynaşma Toplantısı Düzenlendi.
Okul Fuaye Salonunda Gerçekleşen Etkinlikte, Öğrence Ve Ailelerine Ikramda Bulunulurken Konuşan Yüksek Okul Müdürü Doç.Dr.Zeynep Güngörmüş, Gaziantep Üniversitesinde Ilk Kez Böyle Bir Etkinlik Düzenlendiğini Belirterek, “amacımız, Yeni Kayıt Yaptıran Öğrencilerimizle, Akademik Ve Idare Personelimizin Tanıştırılması, Öğrencilerimizin Kaygısının Azaltılması” Dedi.
Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokuluna Bu Yıl Yök Tarafından 520 Kontenjan Ayrıldığını Ve Yüzde Yüzlük Bir Doluluk Sağlandığını Kaydeden Doç.Dr.Güngörmüş, “yatay Geçiş Ve Yabancı Öğrenci Kayıtlarımızla Yeni Öğrenci Kayıt Sayımız 600’e Ulaştı.
Yani Yüzde 120’lik Bir Doluluğu Yakaladık.
Bu Doluluğu Yakalamamızın En Önemli Nedeni Ise, Rektör Hocamızın Belirttiği Gibi Ara Değil, Aranan Eleman Yetiştirmemizdir” Dedi.
Öğrencilere Hitap Ederken Ise, “sizler Çok Şanslısınız.
Çünkü, Gaziantep Üniversitesi Ülkemizin Bilim, Kültür, Sağlık, Sanat Eğitim, Hukuk Ve Uluslar Arası Ilişkiler Başta Olmak Üzere Her Alanda Gelişmiş, Hedefine Ulaşmış Bir Üniversitedir” Ifadelerini Kullandı.
Sağlık Bilimleri Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç.Dr.Zeynep Güngörmüş, Öğrencilerin Çağın Gereksinimlerine Uygun Bir Eğitim Sistemiyle Yetiştirilerek Aranan Eleman Olarak Mezun Edilmesi Konusunda Tüm Akademik Ve Idari Personel Olarak Ellerinden Gelen Her Şeyi Yapacaklarını Da Ifade Etti.

 

 

Öğrenciler Ise Böyle Bir Etkinliğin Düzenlenmesinden Duydukları Memnuniyeti Ifade Ederek Okul Yöneticilerine Teşekkür Etti.

# bir ilk # gaün # Gaziantep # gaziantep haber # gaziantep haberleri
Son Haberler

Dülük Tüneli’nde İş Kazası: 1 İşçi Hayatını Kaybetti, 5 Yaralı

10.09.2026 - 14:26

Yeni Parti İl Başkanlığına Yücel adaylığını açıkladı

09.09.2026 - 22:43

Dr. Ünal: “Çocuklarda hemanjiomlara dikkat. Her kırmızı leke masum olmayabilir!”

09.09.2026 - 19:55

Umut Yılmaz’ın Kullandığı Araç Kimin Çıktı? İhale Şirketine Uzanan Bağlantı

09.09.2026 - 19:53

BÜYÜKŞEHİR’DEN EĞİTİME KESİNTİSİZ VE ÇOK YÖNLÜ DESTEK

09.09.2026 - 19:51

ŞEHİTKAMİL’DEN KARACAAHMET’E ÇOK AMAÇLI PAZAR YERİ

09.09.2026 - 19:49

Hanifi Kaplan’a partililerden güçlü destek

08.09.2026 - 23:02

Çamlıtepe’de yollar yenilendi

08.09.2026 - 23:01

Bel ve boyun ağrısını hafife almayın

08.09.2026 - 19:21

ŞAHİN, KARKAMIŞ’TA YÜKSELEN GAZİ KONUT PROJESİNİ İNCELEDİ

08.09.2026 - 19:18
Son Makaleler
Kategoriler
EGITIM EKONOMI GUNDEM ilan Köşe Yazıları KULTUR SANAT SAĞLIK SIYASET Son dakika SPOR