Gaziantep Tutku Gazetesi - Gaziantep Haber , Gaziantep Son Dakika
⌂
Anasayfa ›EKONOMI
EKONOMI

GAZİANTEP AYAKKABI TERLİK VE YAN SANAYİ OSB MÜTEŞEBBİS HEYET TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ  

Yayınlama: 26.12.2024 - 17:53 Kaynak: Haber Merkezi Muhabir: Gaziantep Tutku Okunma: 3
Paylaş:

Gaziantep Ayakkabı Terlik ve Yan Sanayi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Toplantısı, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Müteşebbis Heyet Başkanı ve Gaziantep Vali Yardımcısı Hüseyin Kaptan başkanlığında; Yönetim Kurulu Başkanı Ali Özpolat ve müteşebbis heyet üyelerinin katılımlarıyla gerçekleştirilen toplantıda OSB kamulaştırma çalışmaları, alt ve üst yapı projelerinin ilerleme süreci, hafriyat çalışmalarının mevcut durumu, ilave alan ve kredi kullanımı konularında bakanlıklarla yapılan görüşmeler ile ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu.

Toplantıda konuşan Müteşebbis Heyet Başkanı ve Gaziantep Vali Yardımcısı Hüseyin Kaptan, yapılan çalışmaların, bölgenin sanayi yatırımlarına daha fazla alan sağlama noktasında kritik önem taşıdığını vurgulayarak alt ve üst yapı projelerindeki ilerlemesi, eksikliklerin giderilmesi ve çalışmaların hızlandırılması için ellerinden geleni yaptıklarını belirterek emeği geçen herkese teşekkür etti.

Gaziantep Ayakkabı Terlik ve Yan Sanayi İhtisas OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Özpolat da konuşmasında, “Bölgenin Gaziantep ekonomisine sağlayacağı katkıyı artırmak adına çalışmalarımıza hız kesemden devam ediyoruz. Ayakkabı ve Terlik sektörümüzün küresel pazarlara entegre olmasında OSB’mizin çok büyük bir katkısı olacak. Bu bilinçle bölgemizde faaliyet gösterecek olan sanayicilerimizin rekabet avantajlarını korumaları, daha üst seviyelere taşımaları ve uygun koşullarda üretim yapmaları adına büyük bir özveri ile çalışıyoruz’’ dedi.

Heyete Gaziantep Ayakkabı Terlik ve Yan Sanayi İhtisas OSB’nin son durumu hakkında bilgiler de veren Ali Özpolat, “88 hektarlık alanda inşaat faaliyetlerimiz devam ediyor. Yollarımızın yüzde 92’si tamamlanmış olup yıl sonuna kadar tüm yolların bitirilmesini hedeflemekteyiz. İlave sanayi alanı olarak belirlenen bölgenin mülkiyetinin Ayakkabı Terlik ve Yan Sanayi İhtisas OSB’ye kazandırılması ve kredi kullanımı noktasında bakanlıklarımız ile görüşmelerimiz de devam ediyor’’ şeklinde konuştu.

Son Haberler

Emrah Sezer: “Örgütümle yöneteceğiz”

25.09.2026 - 22:09

GİBTÜ’de sağlık alanında yeni merkez

25.09.2026 - 21:45

Eczacıların talepleri Bakan Yardımcısı’na iletildi

25.09.2026 - 21:44

Gaziantep’te akaryakıt istasyonu ihalesinde büyük teklif

25.09.2026 - 21:42

BAŞKAN YILMAZ’DAN EĞİTİME YENİ DESTEK 

24.09.2026 - 22:03

Hasan Öztürkmen’den Bakan Tekin’e ‘ücretli öğretmen’ soruları

24.09.2026 - 20:02

Dr. Aktaş: “Kanser tedavisi alan hastalar sonbahar-kış döneminde enfeksiyonlara karşı nelere dikkat etmeli?”

24.09.2026 - 20:01

Taner Nakıboğlu hakkında beraat ve tahliye kararı

24.09.2026 - 20:00

Mimar Yahya Cihan Altınbaş, YENİ Parti Nizip İlçe Başkanlığına adaylığını açıkladı.

24.09.2026 - 19:57

FİZİK TEDAVİ VE REHABİLİTASYON UZMANI DR. MELİHA HAFIZ HATEM’DE

24.09.2026 - 19:55
Son Makaleler
Kategoriler
EGITIM EKONOMI GUNDEM ilan Köşe Yazıları KULTUR SANAT SAĞLIK SIYASET Son dakika SPOR