Gaziantep Tutku Gazetesi - Gaziantep Haber , Gaziantep Son Dakika
⌂
Anasayfa ›EKONOMI
EKONOMI

GSO SEKTÖREL TİCARET HEYETİ, TAIPEI FOOD GIDA FUARI’NDA

Yayınlama: 28.06.2018 - 12:44 Kaynak: Haber Merkezi Muhabir: Gaziantep Tutku Okunma: 4
Paylaş:

Heyet programı kapsamında, TAIPEI FOOD Gıda Fuarı’nda Gaziantep gıda sanayisini tanıtmak için bir stant açıldı. TAITRA tarafından düzenlenen organizasyon aracılığıyla heyet katılımcısı firmalar Tayvanlı firmalarla ikili iş görüşmeleri gerçekleştirdi.

Asya, Okyanusya, Amerika ve Avrupa kıtasında yer alan ülkelerden 1200’den fazla firmanın stant açtığı fuarda, helal gıda başlığının da yer aldığı birçok alanda gıda ürünleriyle ilgili tanıtımlar gerçekleştirildi. Heyete GSO üyesi 10 gıda üreticisi firma katıldı.

Uluslararası rekabette yer alabilmek ve kendi ürünlerimizi tanıtma noktasında bu tür organizasyonların önemine vurgu yapan GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi,   GSO bünyesinde kurulan Dış Pazarlar Komisyonu’nun çalışmalarını sürdürdüğünü kaydetti.

Ünverdi, Gaziantep’te yeni pazarlar olarak belirlenecek hedef ülkelere yönelik fuar ziyaretleri, sektörel ticaret heyetleri, alım heyetleri, ülke tanıtım günleri organizasyonlarını içeren bir etkinlik takvimi oluşturulması noktasında, www.gsotrade.com internet adresimiz üzerinden bir anket düzenlediklerini belirtti.

Bu çerçevede 10 firmanın TAIPEI FOOD Gıda Fuarı’nda yer aldığını dile getiren Ünverdi, “Organizasyon kapsamında firmalarımız Tayvanlı firmalarla bir araya gelerek ikili iş görüşmeleri gerçekleştiriyor ve odamızın açmış olduğu stantta Gaziantep sanayisinin tanıtımını yapıyor” dedi.

Ünverdi, Tayvan’da, 13-18 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek, Plastik ve Ayakkabı Fuarı’na da heyet organizasyonu düzenleneceğini, bu sektörlerde faaliyet gösteren firmaların katılım için GSO’ya başvuruda bulunabileceklerini ifade etti.

Son Haberler

Şahinbey'den Tokat'taki Üniversitelilere Ziyaret

08.11.2026 - 21:55

YENİ PARTİ'DE ÖN SEÇİM MESAİSİ TAMAMLANDI

08.11.2026 - 21:53

Gaziantep Havalimanı’nda yeni iniş sistemi hizmete girdi

08.11.2026 - 21:37

Dülük-OSB Tüneli’nde çalışmalar yüzde 60 seviyesine yaklaştı

08.11.2026 - 21:34

Gaziantep Basketbol’dan 19 Sayılık Zafer! Konya’yı Farklı Geçti

07.11.2026 - 22:10

SGK borçlanmasında yıl sonu fırsatı

07.11.2026 - 22:08

Güngen’den Ali Yıldırım’ın tutuklanmasına tepki

07.11.2026 - 14:01

İMO’lu Güçyetmez’den Gaziantep için “Sünger Şehir” çağrısı

07.11.2026 - 12:58

Arda Kızıldağ, Gaziantep FK formasıyla 100. maçına çıktı

07.11.2026 - 12:13

Gaziantep FK sahasında Kasımpaşa’ya 0-2 mağlup oldu

07.11.2026 - 12:12
Son Makaleler
Kategoriler
EGITIM EKONOMI GUNDEM ilan Köşe Yazıları KULTUR SANAT SAĞLIK SIYASET Son dakika SPOR