Gaziantep Tutku Gazetesi - Gaziantep Haber , Gaziantep Son Dakika
⌂
Anasayfa ›SIYASET
SIYASET

MHP’den coşkulu açılış

Yayınlama: 11.06.2018 - 14:01 Kaynak: Haber Merkezi Muhabir: Gaziantep Tutku Okunma: 6
Paylaş:

Partililerin ve vatandaşın yoğun ilgi gösterdiği seçim koordinasyon merkezinin açılışı miting havasında gerçekleşti”Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep ikinci sıra milletvekili adayı Av. Sermet Atay’ın seçim koordinasyon merkezi açıldı. Partililerin ve vatandaşın yoğun ilgi gösterdiği seçim koordinasyon merkezinin açılışı miting havasında gerçekleşti.

AÇILIŞA ÇOK SAYIDA VATANDAŞ KATILDI

MHP Gaziantep ikinci sıra milletvekili adayı Av. Sermet Atay’ın Zübeyde hanım Bulvarı Mutfak Sanatları merkezi karşısında Sarıgüllük Mahallesi’ndeki seçim koordinasyon merkezi coşkuyla açıldı. Partililerin ve vatandaşın yoğun ilgi gösterdiği seçim koordinasyon merkezinin açılışı miting havasında gerçekleşti. Açılışa MHP Gaziantep İl Başkanı Muzaffer Çelik, Oğuzeli belediye Başkanı Sait Kılıç, MHP Şahinbey İlçe Başkanı Cahit Çıkmaz ve Ülkü Ocakları İl Başkanı Fuat Yozbatıran’ın yanı sıra çok sayıda partili katıldı.

Seçim koordinasyon merkezinin açılışında konuşma yapan Av. Sermet Atay, güvencelerinin vatandaş olduğunu kaydederek, “Biz sırtımızı sadece vatandaşa dayadık. Tek güvencemiz de onlar. Çünkü onlar her şeyin farkında. O yüzden vatandaşımızın oylarına talibiz” dedi.

Seçim çalışmalrı ile ilgili bilgi veren Atay, gençlerin Türkiye’nin geleceği olduğunu vurguladı. Atay, ‘’Sizler nasıl bu ülkenin geleceğiyseniz, Cumhur İttifakı da bu ülkenin geleceği. 15 Temmuz sonrası, Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin duruşuyla ülkeyi nasıl bir badireden kurtardığını hepimiz gördük. Sizlerden tek isteğim, vatanınınızı sevin, milletinize sahip çıkın, her zaman devletinizin yanında olun” dedi.

Atay,“Genel Başkanımız Devlet Bahçeli tarafından açıklanan seçim beyannamemizde, önemli projelerimiz var.  Hem ekonomide, hem eğitimde, hem sağlıkta Türkiye’yi çağ atlatacak projelerimizle geliyoruz” diye konuştu.

Bu arada, yoğun temposunu devam ettiren Sermet Atay, akşamları ise kahve toplantıları ve ev ziyaretlerinde bulunuyor.

Sermet Atay, kahvehane toplantılarında, Cumhur İttifakını anlatıyor. Türkiye’nin dış güçler tarafından bölünüp parçalanmak istendiğini anlatan Atay, bunun da FETÖ ve PKK eliyle gerçekleştirilmek istendiğini vurguladı. Sermet Atay,“Türkiye, 15 Temmuz’da bu hainlere ilk darbeyi vurdu. Millet bunlara meydan vermedi. Ardından, terörle mücadelede, PKK/PYD’ye, hem yurt içinde, hem de Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı hareketleri ile yurt dışında büyük darbe vuruldu. MHP olarak hep ne dedik?, Terörle müzakere değil, mücadele. Ak Parti’de bunu yaptı ve terörle mücadelede ne kadar mesafe aldığımız ortada. 24 Haziran’da terörle mücadelenin devamı, Cumhurun iktidarı için desteğinizi bekliyorum” dedi.

Son Haberler

Hasan Kalyoncu Üniversitesi Orta Asya Eğitim Forumu’nda 8 iş birliği protokolü imzaladı

06.11.2026 - 17:01

Gaziantep’te 255 öğrenci topluluğunun temsilcileri Büyükşehir’in ev sahipliğinde bir araya geldi

06.11.2026 - 17:00

Gaziantep turizminin geleceği TUDEV toplantısında ele alındı: “2027 Gaziantep Yılı ilan edilsin”

06.11.2026 - 14:59

Şahinbey Zabıtası’ndan son kullanma tarihi geçmiş ürünlere geçit yok: Market 3 gün kapatıldı

06.11.2026 - 14:57

Başkan Fatma Şahin GAÜN İlahiyat Fakültesi öğrencileriyle buluştu: “Gençler sordu, Başkan yanıtladı”

06.11.2026 - 14:56

Gaziantep’te dört üniversite eğitimde iyi uygulama örneklerini paylaştı

06.11.2026 - 14:55

GAFSAD’da yeni başkan Hasan Yelken oldu

06.11.2026 - 13:05

Umut Yılmaz ve Mesut Bozatlı Kayaönü’nde esnafı ziyaret etti

06.11.2026 - 13:04

MHP Gaziantep İl Başkanı Kılıç, STK ve oda temsilcileriyle bir araya geldi

06.11.2026 - 13:02

Gaziantep FK bu akşam Kasımpaşa’yı ağırlıyor: Maçta 4 eksik var

06.11.2026 - 12:08
Son Makaleler
Kategoriler
EGITIM EKONOMI GUNDEM ilan Köşe Yazıları KULTUR SANAT SAĞLIK SIYASET Son dakika SPOR