Gaziantep Tutku Gazetesi - Gaziantep Haber , Gaziantep Son Dakika
Anasayfa GUNDEM
GUNDEM

Şahinbey Sessiz Kalmadı

Yayınlama: 06.11.2017 - 17:20 Kaynak: Haber Merkezi Muhabir: Gaziantep Tutku Okunma: 12
Paylaş:

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, vatandaşın isyanına sessiz kalmadı.

Şehir trafiğini felç eden ve saatlerce kilitlenen Düztepe-Dutluk arasında yapacakları kavşakla şehre soluk aldıracaklarını bildiren Tahmazoğlu, “Bir de kent hastanesi yapılırsa orayı düşünün” dedi.

Tahmazoğlu, bilhassa işe giriş çıkış saatlerinde kilitlenen ve sürücüleri saatlerce mağdur eden Düztepe-Dutluk arasındaki yola el attı. Bölgedeki sıkışıklığın kent hastanesinin tamamlanması ile tamamıyla içinden çıkılmaz bir hal alacağına ilgi çeken Tahmazoğlu, “Düztepe’yi Karataş’a bağlayan yolu gerçekleştirmeyle ne kadar mühim bir iş yaptığımızı şimdi daha iyi anlıyorum. Şimdi Karataş’ta oluşturulan Şehir Hastanesi de tamamlanırsa bölgenin yoğunluğu iki kat daha artacak. Biz de Şahinbey Belediyesi olarak şehre soluk aldıracak Dutluk Kavşağı’nın yapımını üstlendik. Kavşak ve 6 şeritli yol tamamlanınca kent trafiği soluk alacak. Bizim yaptığımız 6 şeritli yol ve yapacağımız kavşak, gelecekte çok daha iyi anlaşılacak. Ne kadar doğru bir iş yaptığımızı herkes görecek” diye konuştu.

Tahmazoğlu, Düztepe-Dutluk arasındaki yolun 35 metreye çıkarılmasının da çok mühim bir ismim olduğuna ilgi çekti. Alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının sonrasında 35 metrelik yolu asfaltlayacaklarını bildiren Tahmazoğlu, “Oradaki sıkışıklık da tamamıyla sona erecek. TEDAŞ ve GASKİ’yi bekliyoruz. Onlar işlerini bitirince biz de yolu tamamlayacağız. Trafğe açılan 6 şeritli yolda mutlaka bir sıkışma yok. Diğer çalışmalarımız da tamamlanınca bölgedeki sıkışıklık tamamıyla ortadan kalkacak. Düztepe-Karataş arasında vasıta traiği çok fazla. Biz oralarda sıkışmanın olmasını istemiyoruz. Viyadük tamamlanınca insanlarımız direk olarak Karataş mevkiine gidebilecek. Projeyi hazırlatıyoruz. İnşallah yakın vakitte da çalışmalarına başlayacağız” ifadelerini kullandı.

# bir # Düztepe-Dutluk # kent # Şehir # şeritli # soluk # tahmazoğlu # tamamıyla # tamamlanınca # yolu
Son Haberler

Yeni Parti İl Başkanlığına Yücel adaylığını açıkladı

09.09.2026 - 22:43

Dr. Ünal: “Çocuklarda hemanjiomlara dikkat. Her kırmızı leke masum olmayabilir!”

09.09.2026 - 19:55

Umut Yılmaz’ın Kullandığı Araç Kimin Çıktı? İhale Şirketine Uzanan Bağlantı

09.09.2026 - 19:53

BÜYÜKŞEHİR’DEN EĞİTİME KESİNTİSİZ VE ÇOK YÖNLÜ DESTEK

09.09.2026 - 19:51

ŞEHİTKAMİL’DEN KARACAAHMET’E ÇOK AMAÇLI PAZAR YERİ

09.09.2026 - 19:49

Hanifi Kaplan’a partililerden güçlü destek

08.09.2026 - 23:02

Çamlıtepe’de yollar yenilendi

08.09.2026 - 23:01

Bel ve boyun ağrısını hafife almayın

08.09.2026 - 19:21

ŞAHİN, KARKAMIŞ’TA YÜKSELEN GAZİ KONUT PROJESİNİ İNCELEDİ

08.09.2026 - 19:18

JİNEKOLOJİK KANSERLERDE ERKEN TANI VE DÜZENLİ TARAMA HAYAT KURTARIR

08.09.2026 - 19:17
Son Makaleler
Kategoriler
EGITIM EKONOMI GUNDEM ilan Köşe Yazıları KULTUR SANAT SAĞLIK SIYASET Son dakika SPOR