Gaziantep Tutku Gazetesi - Gaziantep Haber , Gaziantep Son Dakika
Anasayfa GUNDEM
GUNDEM

Şahin’den Mahrukatçılar Odası’na ziyaret

Yayınlama: 10.04.2018 - 21:47 Kaynak: Haber Merkezi Muhabir: Gaziantep Tutku Okunma: 8
Paylaş:

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve ekibi, oda seçimlerinin ardından Mahrukatçılar Odası Başkanı Müslüm Keklik ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu.

Gerçekleştirilen ziyarette yardım kömürlerinin daha kaliteli olarak esnaf eliyle vatandaşa dağıtılabileceği konusu da gündeme alındı.

MAHRUKATÇILAR SİTESİ’NİN VE ESNAFLARIN DURUMU İSTİŞARE EDİLDİ

Hayırlı olsun ziyaretlerinin ardından mahrukatçılar esnaf sitesinin ve esnafların çözüm bekleyen sorunlarını dile getiren Başkan Keklik, “ Seçimlerimizin ardından Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fatma Şahin odamızı ve yönetimimizi ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerinde bulundu. Sitemizin sorunlarının olduğunu daha öncesinden beyan etmiştik bu konuda da Başkan Hanım’a sitenin çözüm bekleyen sorunlarını anlattık.  Çözüm noktasında da istişarelerde bulunduk ve bu konuda sektörümüze yardımcı olunacağı söylendi. Sorunlarımızın birincisi imar problemiydi. İmar sorunumuzun da bu istişarenin ardından çözüleceğini düşünüyorum” açıklamalarında bulundu.

KALİTELİ YARDIM KÖMÜRÜ GÜNDEME ALINDI

Yardım kömürlerinin daha kaliteli olarak esnaflar üzerinden dağıtımının yapılması için ilgili bakanlıklarla görüşüleceği ve projenin de Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin tarafından gündeme alındığını aktaran Keklik, “Gaziantep ne yazık ki hava kirliliğinin fazla olduğu bir şehir.  Bir de bu konunun içine dağıtılan yardım kömürleri eklenince şehrin havası iyiden iyiye kirleniyor. Bu konuda problemlerimizi anlattık. Başkan Hanım konunun ilgili bakanlıklarla görüşülerek daha kaliteli yardım kömürlerinin esnaf elinden dağıtılması yönünde bir çalışma yapılabileceğini belirtti. Hem şehrimizin havası için hem de esnafımızın geleceği için çok önem arz eden bir konudur yardım kömürlerinin kalitesi” ifadelerine yer verdi.

ESNAF KAZANIRSA ŞEHİR DE KAZANIR

Yardım kömürlerinin daha kaliteli olarak esnaf üzerinden yapılması durumunda şehir ekonomisine de artı bir değer katılacağını vurgulayan Keklik, “ Kalitesi yükseltilerek esnaf eliyle dağıtımı yapılabilecek kömürler aynı zamanda şehir ekonomisi için de ardı bir değer olacaktır. Gaziantep’te yılda 100 bin ton yardım kömürü dağıtılıyor. 100 bin ton kömürü esnaflarımız üzerinden dağıtırsak her yönüyle şehrimiz kazanacaktır” dedi.

BAŞKAN ŞAHİN PLAKET TAKDİM ETTİ

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin,  Mahrukatçılar Odası Başkanlığına yapmış olduğu hayırlı olsun ziyaretlerinin ardından saha gezisi yaptı ve program sonunda Mahrukatçılar Odası Başkanı Müslüm Keklik’e çalışmalarından dolayı bir plaket takdim etti.

# fatma şahin # Mahrukatçılar Odası # şahin
Son Haberler

Dülük Tüneli’nde İş Kazası: 1 İşçi Hayatını Kaybetti, 5 Yaralı

10.09.2026 - 14:26

Yeni Parti İl Başkanlığına Yücel adaylığını açıkladı

09.09.2026 - 22:43

Dr. Ünal: “Çocuklarda hemanjiomlara dikkat. Her kırmızı leke masum olmayabilir!”

09.09.2026 - 19:55

Umut Yılmaz’ın Kullandığı Araç Kimin Çıktı? İhale Şirketine Uzanan Bağlantı

09.09.2026 - 19:53

BÜYÜKŞEHİR’DEN EĞİTİME KESİNTİSİZ VE ÇOK YÖNLÜ DESTEK

09.09.2026 - 19:51

ŞEHİTKAMİL’DEN KARACAAHMET’E ÇOK AMAÇLI PAZAR YERİ

09.09.2026 - 19:49

Hanifi Kaplan’a partililerden güçlü destek

08.09.2026 - 23:02

Çamlıtepe’de yollar yenilendi

08.09.2026 - 23:01

Bel ve boyun ağrısını hafife almayın

08.09.2026 - 19:21

ŞAHİN, KARKAMIŞ’TA YÜKSELEN GAZİ KONUT PROJESİNİ İNCELEDİ

08.09.2026 - 19:18
Son Makaleler
Kategoriler
EGITIM EKONOMI GUNDEM ilan Köşe Yazıları KULTUR SANAT SAĞLIK SIYASET Son dakika SPOR