Gaziantep Tutku Gazetesi - Gaziantep Haber , Gaziantep Son Dakika
⌂
Anasayfa ›GUNDEM
GUNDEM

ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ’NDE ULAŞIM AĞI GÜÇLENİYOR

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın, kırsal mahallelerde güvenli, konforlu ve sorunsuz ulaşım hedefiyle başlattığı yol çalışmaları aralıksız sürüyor.

Yayınlama: 15.12.2025 - 19:31 Güncelleme: 15.12.2025 - 21:06 Kaynak: Haber Merkezi Muhabir: Gaziantep Tutku Okunma: 108
Paylaş:

 

Bu kapsamda Günbulur Mahallesi’nde, bölge ulaşımı açısından büyük önem taşıyan 7,5 kilometrelik yol yenilenerek, vatandaşların hizmetine sunuldu.

 

Şehitkamil Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından titizlikle yürütülen çalışmalarla, zamanla bozulan ve sürüş güvenliğini olumsuz etkileyen yollarda yenileme çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda Günbulur–Sinan–Türkyurdu mahalleleri arasındaki bağlantıyı sağlayan yolda kısa süre önce başlayan yenileme çalışmaları tamamlandı. Çalışma mahalle sakinleri ve güzergahı kullanan vatandaşların yüzünü güldürdü.

 

YOL ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, kırsal mahallelerin şehir merkezi ve birbirleriyle olan bağlantısının güçlendirilmesine büyük önem verdiklerini söyledi. Yol çalışmalarının planlı ve programlı bir şekilde sürdüğünü ifade eden Yılmaz, “Şehitkamil’in yalnızca merkezinde değil, en uzak kırsal mahallelerinde de ulaşımın sorun olmaktan çıkması için yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Günbulur Mahallemizde gerçekleştirdiğimiz bu freze çalışması, Sinan ve Türkyurdu mahallelerimizi de yakından ilgilendiren önemli bir güzergahta yapılıyor. Amacımız, vatandaşlarımızın güvenli ve rahat bir şekilde seyahat edebilmesini sağlamak” dedi.

 

SORUNLAR KALICI ÇÖZÜM ÜRETİYORUZ

Vatandaşlardan gelen talepleri dikkate alarak yol yatırımlarını şekillendirdiklerini vurgulayan Yılmaz, “Kırsal mahallelerimizde yaşayan hemşehrilerimiz, yıllardır çözüm bekleyen yol sorunlarının giderilmesini istiyor. Biz de bu taleplere kulak veriyor, kalıcı çözümler üretiyoruz. Şehitkamil’in dört bir yanında yollar artık sorun olmaktan çıkacak. Güvenli, konforlu ve modern yollarla ilçemizin ulaşım altyapısını güçlendirmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

 

BAŞKAN YILMAZ’A TEŞEKKÜR

Günbulur Mahallesi sakinleri ise yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek, özellikle bağlantı yolunun yenilenmesinin günlük yaşamlarını kolaylaştıracağını belirtti. Mahalle Muhtarı Memik Dene Göker de “Köyümüz çamur, yollarımız geçilmez bir haldeydi. Umut Başkan yeni seçildiğinde yollarımızı mucurlattı. Bu sene de freze çalışma yaptı. Umut Başkan ve ekibine emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Son Haberler

Ermayası: Yeni Parti’yi iktidar etmek için gece gündüz çalışacağız

06.10.2026 - 21:57

Tütüncüler, Yeni Parti Gaziantep İl Başkanlığına adaylığını açıkladı

06.10.2026 - 21:53

Gaziantep FK’da Çorum FK hazırlıkları sürüyor

06.10.2026 - 21:48

Yeni Parti Gaziantep’te İl Başkanlığı Yarışı İkiye Düştü: 18 Ekim Bekleniyor

06.10.2026 - 21:44

“Şekerpare” Gaziantep’te Sahne Aldı, Protokol de İzledi

06.10.2026 - 21:34

Cumhurbaşkanı Gaziantep İçin Müjdeyi Verdi

06.10.2026 - 21:32

Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nde "İklim Bilim Kadın 2035 Çalıştayı" gerçekleştirildi

06.10.2026 - 21:25

Aksaçlılar Gaziantep'te yarıştılar

05.10.2026 - 23:55

Güngen İl Başkanlığı İçin Adaylığını Açıkladı

05.10.2026 - 23:45

Vali Çeber Milletvekili Meriç’i Ağırladı

05.10.2026 - 23:40
Son Makaleler
Kategoriler
EGITIM EKONOMI GUNDEM ilan Köşe Yazıları KULTUR SANAT SAĞLIK SIYASET Son dakika SPOR