Gaziantep Tutku Gazetesi - Gaziantep Haber , Gaziantep Son Dakika
⌂
Anasayfa ›SPOR
SPOR

ŞEHİTKAMİL, POTADA NAMAĞLUP ŞAMPİYON

Yayınlama: 21.12.2023 - 18:19 Kaynak: Haber Merkezi Muhabir: Gaziantep Tutku Okunma: 7
Paylaş:

 

-DEV ADAMLAR, BÖLGE ŞAMPİYONASI’NDA GAZİANTEP’İ TEMSİL EDECEKLER

-PARKE ÜZERİNDE ÇALIŞMALAR MEYVE VERMEYE DEVAM EDİYOR

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Gaziantep İl Temsilciliği ve Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliği ile organize edilen yerel altyapı liglerinde, U14 erkekler kategorisinde A ve B takımıyla dörtlü finale kalma başarısı gösteren Şehitkamil Belediye Spor Kulübü, başarısını sezonu çifte kupayla tamamlayarak taçlandırdı. Yeşil-siyahlı kulübün B Takım’ı, şampiyonluk ipini göğüslerken, A Takım’ı ise 3.’lüğün belirleneceği müsabakanın sonunda soyunma odasına mutlu giden taraf oldu. Aynı jenerasyonla 3 yıl üst üste şampiyonluk yaşayan dev adamların bir sonraki hedefi ise TBF Bölge Şampiyonası’nda da şampiyonluk sevinci yaşayarak Anadolu Şampiyonası’na katılma hakkı elde etmek.

Basketbol akademilerinden yetiştirdiği sporcuları Türk sporuna kazandıran Şehitkamil Belediyesi, 2023-2024 sezonunda Şehitkamil Belediye Spor Kulübü ile birlikte Şehitkamil Gelişim Spor Kulübü’nün kadrolarında yerlerini alan sporcuların başarılarıyla gururlanmaya devam ediyor. Her iki kulübün de yarışmacı olduğu takımlar, müsabık oldukları liglerde play off’a kalma başarısı gösterirken, basketbolcuların parke üzerine yansıttığı performans profesyonel kulüplerin ilgisini çekmeye devam ediyor.

SPORTİF BAŞARI KADAR, SOSYAL KAZANIMLARINA BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ

U14 Erkek Basketbol Takımı’nın elde ettiği başarı sonrasında değerlendirmelerde bulunan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, müsabık sporcularının elde ettiği sportif başarılar kadar, sosyal kazanımlarına da büyük önem verdiklerini belirtti. Başkan Fadıloğlu, şunları söyledi:

“U14 yaş grubunda yarışmacı ekiplerimiz birbirinden başarılı sonuçlarla il birinciliği müsabakalarını tamamladılar. Tüm sporcularımızı kutluyor, bundan sonra katılacakları organizasyonlarda başarılar diliyorum. Sporcularımızın elde ettiği sportif başarılar kadar, sosyal kazanımlarına da büyük önem veriyoruz. Bu noktada idari ve teknik kadrolarda görev yapan mesai arkadaşlarımızın büyük emekleri var. 2023- 2024 sezonunda 10-18 yaş aralığında tüm kategorilerde 3 farklı takımla yerimizi aldık. Ümit ediyorum ki bu geniş sporcu havuzundan millî sporcular yetiştirmeye ve Türk sporuna kazandırmaya devam ederiz. Bu güzel başarıya destek ve emek veren herkesi bir kez daha kutluyorum.”

Son Haberler

Vali Çeber Başkanlığında Gaziantep Esnafının Talepleri Masaya Yatırıldı

05.10.2026 - 20:14

GAÜN’de 4 Araştırma Projesine YÖK’ten Destek: Doktora Sonrası Araştırmacılar Göreve Başladı

05.10.2026 - 20:11

Fatma Şahin’den Gaziantepli Gençlere Teknofest Çağrısı: “Hazırlık Bugün Başlasın”

05.10.2026 - 20:09

GastroAntep Kültür Yolu Festivali 9 Günlük Şölenle Başladı

05.10.2026 - 20:06

Kadooğlu: “Döviz dönüşüm desteğindeki revizyon, beklentileri karşılamadı”  

05.10.2026 - 20:00

Doç. Dr. Eser: “Sonbaharda artan halsizliği hafife almayın. Kansızlık belirtisi olabilir”

05.10.2026 - 19:58

Kaynakları fon vurguncularına değil atanmayan öğretmenlere ayırın!

05.10.2026 - 19:56

GASTROANTEP KÜLTÜR YOLU FESTİVALİ ŞEHRİN DÖRT BİR YANINDA YAŞANIYOR

05.10.2026 - 19:53

SOPRANO CEYLAN MİRA BALCI, ANADOLU’NUN KADİM EZGİLERİNİ GAZİANTEP’TE YANKILATTI

05.10.2026 - 19:51

ŞEHİTKAMİL’DE MÜZİK DOLU UNUTULMAZ GECE

05.10.2026 - 19:51
Son Makaleler
Kategoriler
EGITIM EKONOMI GUNDEM ilan Köşe Yazıları KULTUR SANAT SAĞLIK SIYASET Son dakika SPOR