Gaziantep Tutku Gazetesi - Gaziantep Haber , Gaziantep Son Dakika
⌂
Anasayfa ›EGITIM
EGITIM

ŞEHİTKAMİL’DE ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİYİ SİNEMADA BULUŞTURACAK PROTOKOL İMZALANDI  

Yayınlama: 08.11.2023 - 18:33 Kaynak: Haber Merkezi Muhabir: Gaziantep Tutku Okunma: 14
Paylaş:

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu; idareci, öğretmen ve öğrenciyi, “Öğretmen” isimli sinema filminde buluşturacak protokolü imzaladı.

Eğitime sağladığı akademik desteklerin yanı sıra sosyal desteklerle de yıl boyunca faaliyetlerini devam ettiren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü öncesi önemli bir protokole imza attı.

Şehitkamil Sanat Merkezi’nde (ŞSM) düzenlenen protokole imza programına; Şehitkamil Kaymakamı Ömer Hilmi Yamlı, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile Şehitkamil İlçe Millî Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı katılım sağladı.

Protokol kapsamında; Şehitkamil İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenecek idareci, öğretmen ve öğrenciler, 20 Ekim 2023 tarihinde vizyona girecek “Öğretmen” adlı sinema filmini Şehitkamil Belediyesi sponsorluğunda izleyecek.

Öğrencilerin, sosyal ve kültürel faaliyetlere katılım oranını artırmak, millî, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren genç nesillerin yetiştirilmesini sağlamak, öğretmenlik mesleğinin önemini öğrencilere anlatabilme amacını taşıyan protokol; Şehitkamil Kaymakamı Ömer Hilmi Yamlı, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile Şehitkamil İlçe Millî Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı tarafından imza altına alındı.

 

EĞİTİMİN HER NOKTASINDA DESTEK OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

İmza öncesi açıklamada bulunan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, şu ifadeleri kaydetti:

“İmzalayacağımız protokol, 24 Kasım Öğretmenler Günü’ne yönelik olarak yapılan bir etkinliği kapsıyor. Özellikle eğitim gören yavrularımızın yeni vizyona giren ‘Öğretmen’ filminin yerinde izlemesine yönelik hem özellikle dezavantajlı bölgedeki çocuklarımızın sinema etkinliklerine katılmasını sağlamak, aynı zamanda da Öğretmenler Günü münasebetiyle ‘Öğretmen’ filminin yerinde izlenmesini sağlamak istedik. Bu konuda Millî Eğitim Müdürlüğümüzün vermiş olduğu desteğe yürekten teşekkür ediyoruz. Öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz, belirli bir program dahilinde sinemada buluşturulacak. Bu konuda tüm ekip arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum. İnşallah, eğitimin her noktasında destek olmaya devam edeceğiz.”

# şehitkamil
Son Haberler

TÜRKİYE KÜLTÜR YOLU FESTİVALİ GASTROANTEP

28.09.2026 - 21:22

“Nizip’te belediye ve hayırsever dayanışması hizmete dönüştü”

28.09.2026 - 21:12

Dışkıda kan görenler dikkat: Her kanama hemoroid olmayabilir

28.09.2026 - 18:42

Öztürkmen, bitmeyen Nurdağı-Gaziantep yolunda yaşananları anlattı

28.09.2026 - 18:40

BAŞKAN YILMAZ’DAN KABASAKIZ’A SÜRPRİZ ZİYARET

28.09.2026 - 18:39

BAŞKAN FATMA ŞAHİN SEÇİM BEYANNAMESİNDEKİ SÖZÜNÜ YERİNE GETİRİYOR  

28.09.2026 - 18:38

ŞAHİNBEY BELEDİYESİN’DEN TARİHİ GEÇMİŞ ÜRÜNLERE GEÇİT YOK

28.09.2026 - 18:37

Yeni Parti Şehitkamil’de Kaşısarı dönemi

27.09.2026 - 21:57

Oğuzeli’nde şölen havasında kongre

27.09.2026 - 21:51

Şahinbey Uğur Kalkan'a devam dedi

27.09.2026 - 21:08
Son Makaleler
Kategoriler
EGITIM EKONOMI GUNDEM ilan Köşe Yazıları KULTUR SANAT SAĞLIK SIYASET Son dakika SPOR