Gaziantep Tutku Gazetesi - Gaziantep Haber , Gaziantep Son Dakika
Anasayfa GUNDEM
GUNDEM

Selçuk iplik yanıyor Tuncay Kara dan haber alınmıyor

Yayınlama: 15.08.2017 - 10:03 Kaynak: Haber Merkezi Muhabir: Gaziantep Tutku Okunma: 6
Paylaş:

Gaziantep’te organize sanayi bölgesinde bulunan iplik fabrikasında büyük çaplı yangın çıktı. Ekiplerin müdahale ettiği yangın çevreye yayılmaya devam ediyor.

Edinilen bilgiye göre, Gaziantep 1. Organize Sanayi Bölgesi’nde henüz belirlenemeyen bir sebeple yangın çıktı. Alevlerin sardığı iplik fabrikasının bulunduğu organize sanayi bölgesinde bulunan itfaiye ekipleri ve iş makineleri yangına müdahale etti. Kent merkezinden de itfaiye ekiplerinin takviye olarak yönlendirildiği yangın, büyümeye devam ediyor.

İplik fabrikasında 5 yıl içerisinde ikinci kez büyük bir yangını çıktığı öğrenildi.

Gaziantep’te, Organize Sanayi Bölgesi’nde bir iplik fabrikasının depo olarak kullanılan kısmında yangın çıktı. Yangının büyük olması nedeniyle bölgeye yakın yerleşim yerleri boşaltıldı.

Organize Sanayi Bölgesi 2nci etapta bulunan Selçuk İplik Fabrikası’na ait depo kısmında henüz belirlenemeyen bir nedenle saat 16.30 sıralarında yangın çıktı. Dumanları görenlerin haber vermesiyle olay yerine itfaiye, polis ve AFAD ekipleri ile sağlık ekipleri sevk edildi. Pamuk ve elyaf dolu olan depodaki yangının büyüklüğü nedeniyle bölgeye yakın olan Sam Mahallesindeki birçok ev boşaltıldı.

28 ARAÇLA MÜDAHALE

İtfaiyenin 28 araç ve 75 personelle müdahale ettiği yangında 4 itfaiye eri ve 3 vatandaş dumandan etkilendi. Dumandan etkilenen itfaiyeciler ve vatandaşlar olay yerindeki ambulanslarla hastanelere götürüldü.

Mahalle sakinleri ise aynı depoda son 5 yılda 2 defa yangın çıktığını belirterek, tepki gösterdi. Vatandaşların da katıldığı yangın söndürme çalışmaları devam ederken, mahalleyi kaplayan duman nedeniyle vatandaşlara maske dağıtıldı. Fabrikanın deposunuÿsaran alevleri kontrol altına almaya çalışan itfaiye ekipleri, yangının çevredeki evlere yayılmaması için büyük çaba gösteriyor.

FABRİKA SAHİBİ KAYIP İDDİASI

Fabrikanın sahiplerinden Tuncay Kara’ya ise ulaşılamıyor. Gaziantep 1. Organize Sanayi Bölgesindeki iplik fabrikasında başlayan yangın esnasında, fabrikada olduğu belirtilen Tuncay Kara’ya ulaşılamıyor.

# organize sanayi yangın # selçuk iplik # tuncay kara
Son Haberler

Dülük Tüneli’nde İş Kazası: 1 İşçi Hayatını Kaybetti, 5 Yaralı

10.09.2026 - 14:26

Yeni Parti İl Başkanlığına Yücel adaylığını açıkladı

09.09.2026 - 22:43

Dr. Ünal: “Çocuklarda hemanjiomlara dikkat. Her kırmızı leke masum olmayabilir!”

09.09.2026 - 19:55

Umut Yılmaz’ın Kullandığı Araç Kimin Çıktı? İhale Şirketine Uzanan Bağlantı

09.09.2026 - 19:53

BÜYÜKŞEHİR’DEN EĞİTİME KESİNTİSİZ VE ÇOK YÖNLÜ DESTEK

09.09.2026 - 19:51

ŞEHİTKAMİL’DEN KARACAAHMET’E ÇOK AMAÇLI PAZAR YERİ

09.09.2026 - 19:49

Hanifi Kaplan’a partililerden güçlü destek

08.09.2026 - 23:02

Çamlıtepe’de yollar yenilendi

08.09.2026 - 23:01

Bel ve boyun ağrısını hafife almayın

08.09.2026 - 19:21

ŞAHİN, KARKAMIŞ’TA YÜKSELEN GAZİ KONUT PROJESİNİ İNCELEDİ

08.09.2026 - 19:18
Son Makaleler
Kategoriler
EGITIM EKONOMI GUNDEM ilan Köşe Yazıları KULTUR SANAT SAĞLIK SIYASET Son dakika SPOR