Gaziantep’in tanınmış şirketlerinden Yılda şirketler grubunun Başkanı Memik ve Firdevs Yılmaz’ın oğlu İbrahim İle Aysel ve Naci Konuk ailesinin güzel kızı Yağmurla görkemli bir düğünle evlendi.
Şato restoranda gerçekleşen düğün törenine yoğun bir katılım olurken, davetliler düğünde davullar zurnalar eşliğinde eğlendiler,
KUVVETLİ ŞAHİTLER

Görkemli düğünde İbrahim ve Yağmur çiftinin nikah akdi de gerçekleştirilirken nikahı Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu kıydı. Çiftin nikah şahitliğini ise CHP İl Başkanı M. Neşet Uçar, CHP Gaziantep Milletvekil İrfan Kaplan, Araban Belediye Belediye Başkanı Hasan Doğru, Yavuzeli Belediye Başkanı Kemal Sakaroğlu,sanayici ve iş adamları katıldı.
CÜZDANI KAPLAN VERDİ

Nikahı kıyan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu genç çifte bir ömür mutluluklar dilerken, çiftin evlilik cüzdanını Gaziantep Milletvekilli İrfan Kaplan verdi. İrfan Kaplan da genç çifte mutluluk temennilerinde bulunduktan sonra evlilik cüzdanını Yağmur Hanım’a teslim ederek ;”Yuvayı diş kuş yapar bu cüzdanda size veriyoruz sizde yuvanızda mesut bahtiyar olun.”dedi.
