Gaziantep Tutku Gazetesi - Gaziantep Haber , Gaziantep Son Dakika
⌂
Anasayfa ›GUNDEM
GUNDEM

2021’DE HAYIRSEVERLER YİNE İŞ BAŞINDA

Yayınlama: 05.01.2021 - 17:52 Kaynak: Haber Merkezi Muhabir: Gaziantep Tutku Okunma: 2
Paylaş:

Kampanya kapsamında yeni yılın ilk protokolü Hayırsever Erdem Soft Tekstil ile imzalandı. Şehitkâmil İlçesi Beylerbeyi Mahallesinde yaptırılacak okul için protokol imza töreni düzenlendi.

Valilikte düzenlenen törene, Vali Davut Gül’ün yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Vali Yardımcısı Alper Çifçi, Şehitkâmil Kaymakamı Ömer Kalaylı, Şehitkâmil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe ile Hayırseverler Ercan Göğüş ve Mehmet Yasav katıldı.

Vali Davut Gül, törende yaptığı konuşmada, Gaziantep’te hayırseverlerin katkısı ile çok güzel işler yapıldığını kaydederek İmzalanan her protokolün şehre değer kattığını belirtti.

Gerek KurbAntep kampanyasına verdikleri destek gerek diğer alanlarda yaptıkları bağışlar ile örnek teşkil eden hayırseverler Ercan Gögüş ve Mehmet Yasav’a teşekkür eden Vali Gül, “Bugün imzalayacağımız protokol ile de 32 derslikli okulun tamamını hayırseverlerimiz yapacak. Allah sayılarını arttırsın. Ayrıca hayırseverlerimiz bir teklifte bulundu. Bizim işlerimiz iyi ama küçük esnafın sıkıntıları var. 1 milyon TL bağışlayalım, orada ara işlerde çalışan, bu anlamda ihtiyacı olan kişilere de yardımcı olalım dediler. Yine talep kendilerinden geldi. Allah ikisinden de razı olsun. Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum, bütün hayırseverlerimizin ismini caddelere, sokaklara veriyor. Şehitkâmil Belediye Başkanımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Gaziantep Modeli ile herkes işin ucundan tutuyor.” ifadelerini kullandı.

Vali Davut Gül’e ve emeği geçen herkese teşekkür ederek sözlerine başlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, “Eğitimi, genci, insanı ile yükselen Gaziantep için yolumuza devam ediyoruz. Gaziantep Modeli, birlikte iş yapma modeli. Herkes ucundan tutunca Rabbim de bereketini veriyor. 1 milyon genç var. Çok hızlı büyüyoruz. Sağlıklı büyümenin en temel yolu da eğitim. Eğitimde önce insan diyoruz. O yüzden bu ihtiyaç önemli. Bugün imzalayacağımız protokol ile oradaki çocuklarımız çok daha sağlıklı şartlarda eğitim imkânına kavuşacaklar ” dedi.

Vali Yardımcısı Alper Çifçi ile Şehitkâmil Kaymakamı Ömer Kalaylı, protokol kapsamında yapılacak okulun Gaziantep’e hayırlı olması temennisinde bulunarak katkısı olan herkese teşekkür ettiler.

Şehitkâmil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “ Ercan bey ne zaman bir hayır işi olsa her zaman kendisinden destek aldığımız bir kardeşimiz. 100. Yılda 100 Hayırsever kampanyası ile birlikte yer arayışı içerisine girildi. Beykent bölgesinde özellikle stadyum civarındaki konutların çok yoğun olduğu bir alanda ihtiyaç vardı, uygun görüldü. Allah hayırseverlerimizin hayrını kabul etsin. İnşallah bu kampanya ile Gaziantep’in derslik ihtiyacı giderilmiş olur” diye konuştu.

2021 yılının ilk protokolünün imzalanacağını aktaran İl Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe, 100. Yılda 100 Hayırsever kampanyasına destek veren hayırseverlere ve emeği geçenlere teşekkür ederek, hayırlı olması temennisinde bulundu.

Hayırseverler Ercan Göğüş ile Mehmet Yasav, başlatılan eğitim kampanyasının içerisinde olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek hayata geçiren ve emek veren herkese teşekkür ettiler.

Konuşmalar sonrasında, Beylerbeyi Mahallesinde yaptırılacak olan 32 derslikli ilkokul için imzalar atıldı. Söz konusu okulun isminin ise Abdulkadir Göğüş İlkokulu olarak anılacağı bildirildi.

Son Haberler

GSO'da ilk meclis

21.10.2026 - 19:58

Mehmet Hanifi Ceber’den SANKO Hastanesi’ne teşekkür

21.10.2026 - 19:55

Gaziantep FK olağanüstü kongreye gidiyor

21.10.2026 - 19:53

Teşekkür ilanı

21.10.2026 - 19:47

Uluslararası Hitit Araştırmaları Sempozyumu Gaziantep’te başladı: Şahin’den Yesemek hedefi

21.10.2026 - 17:42

Gaziantep’te 22 bin 500 çocuğun yeteneği tarandı: Bine yakın çocukta ileri düzey yetenek

21.10.2026 - 17:40

Mevsim geçişlerinde solunum yolu enfeksiyonlarına dikkat

21.10.2026 - 16:41

Bahçelievler’de örnek daire tamamlandı: Bir günde 1.768 kişi ziyaret etti

21.10.2026 - 16:10

Vali Çeber başkanlığında OSB Müteşebbis Heyeti toplandı: Üretim, yatırım ve istihdam masada

21.10.2026 - 15:10

Gaziantep Forum III başladı: Fatma Şahin’den kardeşlik ve medeniyet mesajı

21.10.2026 - 14:38
Son Makaleler
Kategoriler
EGITIM EKONOMI GUNDEM ilan Köşe Yazıları KULTUR SANAT SAĞLIK SIYASET Son dakika SPOR