Gaziantep Tutku Gazetesi - Gaziantep Haber , Gaziantep Son Dakika
⌂
Anasayfa ›GUNDEM
GUNDEM

KÜSGET’in yolları yapıldı

Yayınlama: 04.04.2022 - 16:45 Kaynak: Haber Merkezi Muhabir: Gaziantep Tutku Okunma: 5
Paylaş:

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Esnafımızın tatilini fırsata çevirdik ve KÜSGET Sanayi Bölgesi’nde kış aylarında yıpranan yolları onarmak için ekip arkadaşlarımızla yoğun bir mesai yaptık” dedi.

Esnafın tatil gününü değerlendiren Şehitkamil Belediyesi, KÜSGET Sanayi Bölgesi’ndeki yollarda asfalt onarım çalışması yürüttü. Araç sirkülasyonunun yoğunluğuna ve kış aylarının olumsuz hava koşullarına bağlı yıpranan yollar, Şehitkamil Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen kapsamlı çalışma neticesinde onarıldı.

YOĞUN BİR MESAİ YAPTIK

Yürütülen çalışmaya ilişkin açıklamada bulunan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, şu ifadeleri kaydetti:

“KÜSGET Sanayi Sitemiz, araç sirkülasyonunun yoğun olduğu bir bölge olduğu için yollar tahrip olmaktadır. Ayrıca kış aylarının olumsuz hava koşullarından kaynaklı çukurlar oluşmaktadır. Belediyemiz, havaların düzelmesine bağlı her yıl düzenli olarak tahrip olan yollarda onarım çalışması yapıyor. Malum, bugün Pazar. Esnafımızın tatilini fırsata çevirdik ve KÜSGET Sanayi Bölgesi’nde kış aylarında yıpranan yolları onarmak için ekip arkadaşlarımızla yoğun bir mesai yaptık. KÜSGET Sanayi Bölgesinde, ihtiyaç duyulan tüm noktalarda ekip arkadaşlarımız özverili bir çalışma yürüttüler. Tüm ekip arkadaşlarıma gönülden teşekkür ediyorum.”

 

Son Haberler

Uzm. Dr. Mehmet Erkan Altuncu: “Çocuğun sık hastalanması her zaman bağışıklık zayıflığı değil”

02.11.2026 - 09:01

Celal Kadooğlu: “İhracatta ortak akıl ve güçlü iş birliğiyle hedeflerimize ilerliyoruz”

01.11.2026 - 23:07

TOBB Nefes Kredisi yeniden başlıyor: Başvurular 3 Kasım’da, firma başına 5 milyon TL

01.11.2026 - 23:05

İnce,"Ayakkabı sektörü kan kaybediyor"

01.11.2026 - 21:35

Merinos bitti demeden bitmez

01.11.2026 - 21:26

Orta Doğu Gıda Fuarı 5 Kasım’da Gaziantep’te açılıyor: 38 ülkeden alım heyeti bekleniyor

31.10.2026 - 12:56

Gaziantep FK, Gaziantep’teki son idmanını yaptı: Rota Trabzon

31.10.2026 - 12:09

GAÜN’den Avrupa’ya 5 COST Aksiyonu başvurusu: 60’ı aşkın ülkeden 350’den fazla araştırmacı

30.10.2026 - 19:03

Yeni Parti Şehitkamil’den “Bizim İçin Cumhuriyet” paneli: Hukuk devleti ve ekonomik bağımsızlık konuşuldu

30.10.2026 - 19:02

Başkan Şahin Nizip Zeytin Festivali’nde müjdeledi: “Nizip Çayı temizlenecek, yeni zeytin ve fıstık hali kurulacak”

30.10.2026 - 19:01
Son Makaleler
Kategoriler
EGITIM EKONOMI GUNDEM ilan Köşe Yazıları KULTUR SANAT SAĞLIK SIYASET Son dakika SPOR