Gaziantep Tutku Gazetesi - Gaziantep Haber , Gaziantep Son Dakika
⌂
Anasayfa ›GUNDEM
GUNDEM

Şölen’den büyük hamle

Yayınlama: 18.05.2023 - 22:14 Kaynak: Haber Merkezi Muhabir: Gaziantep Tutku Okunma: 3
Paylaş:

Harvard Business School’un (HBS) 15 ülkede 15 şehri kapsayan 171 Field Immersion Projesi ortağından biri olan Şölen, HBS yüksek lisans öğrencilerini bir hafta boyunca konuk etti.

Proje ortağı şirketler, binden fazla Harvard Business School öğrencisini tesislerinde ağırlayarak üretim süreçleri ve pazar hakkında bilgiler paylaşacaklar ve onlarla yeni projeler üretecekler.

Şölen CEO’su Erdoğan Çoban, “Globalleşme anlamında önemli adımlar atan şirketimizin Harvard Business School gibi dünyanın işletme alanında köklü eğitim kurumlarından biriyle yaptığı iş birliğinden mutluluk duyuyoruz. HBS’un Field Immersion Projesi kapsamında sektörümüzden tek şirket olarak seçilmemiz de bizi ayrıca gururlandırdı. Gençleri daima dinleyen ve onların dinamik vizyonunu yaptığı işlere yansıtmayı önemseyen bir şirket olarak, Field Immersion projesinin dünyanın 15 farklı ülkesindeki ortaklardan biri olduk. Bu projeyle, gençlerin yaratıcılıklarını destekliyor, iş hayatını deneyimlemelerine olanak sağlıyoruz. Şölen demek, her zaman inovatif, fark yaratan ürünler demektir. Markalarımızın global başarılarında inovasyona verdiğimiz önem ve tüketici beklentilerini öngören yenilikçi bakış açımızın rolü çok büyük. HBS öğrencileriyle ekiplerimizin birlikte hazırlayacağı yeni iş geliştirme ve pazarlama projelerini heyecanla bekliyoruz” dedi.

1 HAFTA BOYUNCA ÇALIŞMA ETKİNLİĞİ

Şölen proje liderlerinin bir hafta boyunca öğrencilerle yaptıkları çalışma toplantılarının, onların iş hayatını, atıştırmalık pazarını ve üretim dinamiklerini yakından görme ve pratik yapma imkanı sağladığını belirten Çoban, “Öğrencilerin iş hayatını ve üretimi yerinde deneyimlemelerinin, onlara okulda edinmeleri mümkün olmayan içgörüler katacağına inanıyoruz” dedi.

FAYDA SAĞLAYACAK

İşletme Profesörü ve FIELD Immersion Fakülte Başkanı Carrie Elkins, “Şölen ve tüm FIELD Immersion proje ortağı kuruluşlara yaptıkları her şey için son derece minnettarız. Öğrenciler sınıf çalışmalarında almaları mümkün olmayan benzersiz bir deneyim kazandılar. Proje ortağı firmaların da öğrencilerimizin bilgi ve inovatif bakış açısından fayda sağlamasını umuyoruz” dedi.

 

Son Haberler

Gaziantep FK’da rota Trabzon: Kupa galibiyetinin ardından gözler yeniden ligde

28.10.2026 - 12:05

Estetik ameliyatlar için kış ayları tercih ediliyor: İyileşme sürecinde nelere dikkat edilmeli?

28.10.2026 - 11:24

Makine halısının başkentinde geleceğin tasarımcıları yarışıyor: GAHİB 12. Tasarım Yarışması’nda ilk jüri tamamlandı

28.10.2026 - 11:23

İMO Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Bulut: ‘Cumhuriyet kazanımlarından asla vazgeçmeyeceğiz’

28.10.2026 - 11:21

Celal Kadooğlu’ndan 29 Ekim mesajı: ‘Cumhuriyet, gelecek nesillere bırakılacak en önemli değer’

28.10.2026 - 11:20

GAGİAD Başkanı Yunus Kara’dan 29 Ekim mesajı: ‘Cumhuriyet’in ikinci yüzyılında daha güçlü bir Türkiye için çalışıyoruz’

28.10.2026 - 11:19

GTB Başkanları Tiryakioğlu ve Akıncı’dan Cumhuriyet’in 103. yılı mesajı

28.10.2026 - 11:15

Fatma Şahin’den 29 Ekim mesajı: ‘Cumhuriyet, ortak geleceğimizin ve milli iradenin en güçlü teminatı’

28.10.2026 - 11:14

Gül, Şahin, Yılmaz ve Fedaioğlu’ndan Gaziantep Ticaret Borsası’na hayırlı olsun ziyareti

28.10.2026 - 11:12

GAÜN, 33 TYÇ logolu programla Türkiye’de ilk 20’de: Bakan Işıkhan’dan Rektör Doğan’a plaket

28.10.2026 - 11:11
Son Makaleler
Kategoriler
EGITIM EKONOMI GUNDEM ilan Köşe Yazıları KULTUR SANAT SAĞLIK SIYASET Son dakika SPOR