Vatandaştan belediye teşekkür
Gaziantep’te yağan karlardan dolayı belediye başkanlarının başarılı çalışmalarından dolayı vatandaştan takdir topladılar.
Gaziantep’te yağan kardan geçen yıl gözü korkan vatandaş bu yıl korktuğu olmadı. Belediye ekibi bu sefer derse iyi çalışmıştı. Geceden yağan kara hemen müdahale ettiler. Sabak kaltığımızda yerler kar doluydu ama ana caddeler açıktı. Hatta ara caddelerde açıktı.
Belediyeler geçen yılda hazırlıklıydı ama kar öyle bir zamanda bastırdı ki? Belediyenin yapabilecek hiçbir şeyi yoktu.
Geçen yıl. Ögrencilerin okul çıkışı, Servis araçları, İşten çıkan servis aracları, Esnaf ve memurun eve gidiş saatlerinde aracın en yoğun olduğu zamanda bastıran kar araçları kaydırdı. Yol trafiğe kapatıldı. İş makinalarının önünde arabalar duruyor. İş makinaları çalışmayınca yollar haliyle kapandı. Birde son 50 yılın en kışını Gazaintep görünce herkes mahsur kaldı, Vatandaşta mahsur kaldı belediye’de mahsır kaldı.
Neyse bu yıl gece yağan kar araçları olamadığı ve yolların boş olduğu saate denk geldi. Belediyede geçen yıldan hatalarını görüp tedbiri alınca yolar kapanmadı. Vatandaşın kortuğu başına gelmedi. Belediyenin bu gayreti Vatandaşın takdirini kazandı.