CHP Milletvekili adayı Bayram Yılmazkaya,”Tek adam rejimiyle birlikte ülkemizin içine sürüklendiği hukuk dışı, baskıcı ve ekonomik sorunların her geçen gün artığı bir süreçte milletvekili ve üyesi olmaktan onur duyduğum, Cumhuriyet Halk Partimizin düşüncelerini, hak, hukuk ve adalet mücadelesini ve kentim Gaziantep’in sorunlarını, 5 yıl süresince TBMM çatısı altında en iyi şekilde temsil etmeye çalıştım. “dedi.

CHP ailesine teşekkür  ederim

Yılmazkaya,”  5 yıl süresince TBMM çatısı altında en iyi şekilde temsil etmeye şansı veren. CHP Genel Merkezine. Genel Başkanıma. CHP Gaziantep örgütüne bana bu görevi verdiği teşekkür ederim.Bu süreçte, birlikte çalıştığım yol arkadaşlarıma ve her zaman desteklerini benden esirgemeyen partililerime, Gaziantep halkına ve daima yanımda olan aileme şükranlarımı sunuyorum.

Şimdi listeler üzerinden kişileri konuşma zamanı değil

Şimde liste değil çalışma zamanı diyen Yılmazkaya sözlerine şöyle devam etti,” Hedef, 14 Mayıs seçimlerinde CHP’yi iktidar yapmak ve Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanlığına taşımaktır.”dedi.

Söz veriyoruz ülkemize bahar gelecek…

Yılmazkaya.”İnanıyorum ki; o güzel, aydınlık ve özgür günleri hep birlikte kucaklayacağız…

Bu onurlu mücadelemiz adına yeni gelecek olan yol arkadaşlarıma başarılar diliyorum.

Söz veriyoruz ülkemize bahar gelecek…”dedi.