Gaziantep Tutku Gazetesi - Gaziantep Haber , Gaziantep Son Dakika
⌂
Anasayfa ›GUNDEM
GUNDEM

BAŞKAN UMUT YILMAZ, PAZARCI ESNAFIYLA BİR ARAYA GELDİ

Yayınlama: 03.07.2024 - 22:09 Kaynak: Haber Merkezi Muhabir: Gaziantep Tutku Okunma: 8
Paylaş:

Halkla iç içe, vatandaşın ve esnafın sorunlarını dinleyerek çözüm üreten Belediye Başkanı Yılmaz,  ilçedeki tüm kesimlerle güçlü iletişim ağını devam ettirmek adına ziyaretlerini aralıksız devam ettiriyor.

Son ziyaretini Güvenevler Pazar Yeri’ndeki pazarcı esnafına yönelik yapan Başkan Umut Yılmaz,  esnafla birlikte kahvaltı yaptı. Başkan Umut Yılmaz, kahvaltı boyunca pazarcı esnafıyla birebir sohbet ederek onların dertlerini ve beklentilerini dinledi. Pazarcı esnafı, Yılmaz’a çeşitli konulardaki taleplerini ve önerilerini iletti.

Bu tür etkinliklerin, yerel yönetim ile esnaf arasındaki diyaloğu kuvvetlendirdiğine inandığını belirten Yılmaz, esnafın görüş ve önerilerinin kendileri için çok değerli olduğunu vurguladı. Esnafının memnuniyetinin, Şehitkamil’in kalkınması ve gelişmesi adına büyük önem taşıdığını kaydeden Yılmaz, sorunların çözümü için gerekli adımların kararlılıkla atılacağını söyledi.

Bu tür bir araya gelmelerin önemine değinen Başkan Yılmaz, “Esnafımız, ilçemizin ekonomik dinamosudur. Onların refahı ve huzuru, ilçemizin genel mutluluğunu doğrudan etkiler. Bu yüzden esnafımızla sık sık bir araya gelerek onların yanında olduğumuzu hissettirmek ve sorunlarını çözmek adına elimizden geleni yapıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Başkan Yılmaz, buluşmanın sonunda bundan sonra da sık sık esnaf ziyaretlerine devam edeceğini ve esnafın taleplerini yakından takip edeceğini belirtti. Pazarcı esnafı ise Başkan Yılmaz’a teşekkür ederek, ziyaretin kendileri için çok değerli olduğunu ve bu tür etkinliklerin devam etmesini istediklerini dile getirdiler.

Umut Yılmaz, pazar alışverişi yapan vatandaşlarla da sohbet etti.

Son Haberler

GAÜN Hukuk Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı yapıldı

19.10.2026 - 17:37

Gençler geleceğe Şehitkamil’de hazırlanıyor: 16 gençlik kütüphanesi öğrencileri ağırlıyor

19.10.2026 - 16:56

Gaziantep Büyükşehir’den “Aşıklar Bayramı”: Geleneksel Türk kültürünün sesleri 20 Ekim’de sahnede

19.10.2026 - 16:56

GAÜN’de Yeşil Mutabakat ve iklim değişikliği eğitimi başladı

19.10.2026 - 16:55

GAÜN İlahiyat Fakültesi İlahiyat Programı uluslararası akreditasyon aldı

19.10.2026 - 16:54

AYGİP Gaziantep İl Kongresi yapıldı: Murat Danacı’dan ekonomi, adalet ve tarım mesajı

19.10.2026 - 16:19

Şahinbey Belediyesi’nden 101 bin Mehmetçiğe asker çantası

19.10.2026 - 14:41

Gaziantep’in lezzet hazinesi büyüyor: Coğrafi işaretli ürün sayısı 112’ye ulaştı

19.10.2026 - 14:40

Nizip Belediye Başkanı Ali Doğan muhtarlarla kahvaltıda buluştu: “En güçlü paydaşlarımız muhtarlarımız”

19.10.2026 - 14:13

Hasan Öztürkmen semt pazarından gıda krizi uyarısı yaptı: Açlık sınırı 37 bin 801 TL’ye yükseldi

19.10.2026 - 14:01
Son Makaleler
Kategoriler
EGITIM EKONOMI GUNDEM ilan Köşe Yazıları KULTUR SANAT SAĞLIK SIYASET Son dakika SPOR