Gaziantep Tutku Gazetesi - Gaziantep Haber , Gaziantep Son Dakika
⌂
Anasayfa ›GUNDEM
GUNDEM

EKONOMİST ANADOLU 500 ÖDÜL TÖRENİ

Yayınlama: 01.06.2022 - 15:59 Kaynak: Haber Merkezi Muhabir: Gaziantep Tutku Okunma: 5
Paylaş:

-SANKO HOLDİNG, LİSTEDE EN FAZLA ŞİRKETİ BULUNAN GRUP ÖDÜLÜ ALDI

-YÖNETİM KURULU BAŞKANI ADİL SANİ KONUKOĞLU: TÜRKİYE’NİN GELİŞMESİ İÇİN 118 YILDIR VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ.BBUNDAN SONRAKİ DÖNEMLERDE DE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Ekonomist Dergisi’nin Anadolu’nun En Büyük 500 Şirketi Araştırması’nda yüksek performanslarıyla öne çıkan şirketlerin ödüllendirildiği “Anadolu 500 Ödül Töreni”, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin katılımıyla gerçekleştirildi.

SANKO Grubu, Ekonomist Dergisi Anadolu 500 Ödül Töreninde “Listede En Fazla Şirketi Bulunan Grup” Ödülü’nün sahibi oldu.

SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, törende yaptığı teşekkür konuşmasında, “Türkiye’nin gelişmesi için 118 yıldır var gücümüzle çalışıyoruz. Bundan sonraki dönemlerde de çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Anadolu 500 listesinde dokuz firmayla bulunmaktan gurur duyduklarını belirten Konukoğlu, şunları kaydetti:

“SANKO Grubu olarak 2021 yılında koymuş olduğumuz hedeflerin üzerinde bir başarı elde ettik. Bu başarı tüm mesai arkadaşlarımın çok büyük özverili çalışması sonucunda gerçekleşti, hepsine teşekkür ederim. Anadolu 500’e giren Türkiye’deki tüm firmaları, çalışanları ve üst düzey yöneticileriyle birlikte gönülden kutluyorum. Ülkemizin büyümesi ve gelişmesi için yaptıkları başarılı çalışmalardan dolayı hepsini tebrik ederim.”

SANKO HOLDİNG, ANADOLU 500’DE EN ÇOK ŞİRKETİ BULUNAN GRUP OLDU

Konuşmaların ardından ödül törenine geçildi. Anadolu 500 Listesinde En Çok Şirketi Bulunan Grup kategorisinde birinci sırada yer alan SANKO Holding ödüllendirildi.

Listede Sanko Dış Ticaret ihracatı en yüksek beşinci, Sanko Tekstil İşletmeleri Anadolu’nun istihdamı en yüksek ikinci ve Anadolu’nun Kadın Dostu beşinci şirketi olarak açıklandı.

Şirketlerin 2020 yılı üretimden net satışları baz alınarak yapılan çalışmaya göre, SANKO Grubu şirketlerinden Sanko Tekstil, Sanko Dış Ticaret, Sanko Enerji, Süper Film Ambalaj, TechData Bilgisayar Sistemleri, Çimko Çimento ve Beton, Sanko Pazarlama İthalat İhracat, Enko Enerji ve Bartın Çimento listede bulunuyordu.

Son Haberler

ZEYTİN DALINDA, ÇİFTÇİ BORÇ BATAĞINDA!

02.11.2026 - 21:09

Savaş muhabiri Mehmet Geçgel GAÜN’de genç gazeteci adaylarına sahayı anlattı

02.11.2026 - 19:00

Şehitkamil Meclisi’nde 12 madde oy birliğiyle komisyonlara sevk edildi

02.11.2026 - 18:59

Şahinbey Belediye Meclisi kasım mesaisine başladı: 7 madde komisyonlara havale edildi

02.11.2026 - 18:57

MHP Gaziantep İl Başkanı Mehmet Sait Kılıç’tan GAÜN Rektörü Prof. Dr. Sait Mesut Doğan’a ziyaret

02.11.2026 - 18:56

Hasan Öztürkmen, Selman-ı Farisi Camisi’ndeki Atatürk ve Cumhuriyet karşıtı sözleri Meclis’e taşıdı

02.11.2026 - 18:55

Gaziantep’teki Malatyalılar kömbe kahvaltısında buluştu: 300 kişi aynı sofrada

02.11.2026 - 14:58

Ticari plaka sahiplerine kolaylık: Güzergâh izin belgesi artık GURTAS’tan çevrim içi

02.11.2026 - 14:57

Başkan Umut Yılmaz’dan lise öğrencilerine: “Sizler sadece derslerinize odaklanın”

02.11.2026 - 14:56

Gaziantep Şehir Hastanesi GETAT Ünitesi’nde hacamattan hipnoza beş farklı uygulama

02.11.2026 - 13:00
Son Makaleler
Kategoriler
EGITIM EKONOMI GUNDEM ilan Köşe Yazıları KULTUR SANAT SAĞLIK SIYASET Son dakika SPOR