Gaziantep Tutku Gazetesi - Gaziantep Haber , Gaziantep Son Dakika
⌂
Anasayfa ›GUNDEM
GUNDEM

Gaziantep büyükşehir, Gaziantep’in Kurtuluşu’na özel gençlik buluşması düzenledi

Yayınlama: 24.12.2022 - 17:58 Kaynak: Haber Merkezi Muhabir: Gaziantep Tutku Okunma: 4
Paylaş:

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi organizasyonunda Gaziantep’in Kurtuluşu’nun 101’inci yıl dönümüne özel Gençlik Buluşması düzenlendi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi organizasyonunda Gaziantep’in Kurtuluşu’nun 101’inci yıl dönümüne özel Gençlik Buluşması düzenlendi.

Seyri Antep Gençlik Kampı’nda Milli Eğitim Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Gaziantep Valiliği ve Türkiye Gençlik Vakfı’nın (TÜGVA) destekleriyle yapılan program, yöneticilerle gençleri buluşturdu.

Programa Gaziantep Vali Yardımcısı Salih Altınok, Büyükşehir Belediyesi Gençlik Hizmetleri ve Spor Daire Başkanı Zekeriya Efiloğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhittin Özbay, İl Sağlık Müdürü Dr. Ümit Mutlu Tiryaki VE TÜGVA Genel Başkan yardımcısı Tuba Arslan katıldı.

Sohbet havasında geçen program öncesi müzik dinletisi yapıldı. Gençlerle kurtuluşun yıldönümü vesilesiyle bir süre sohbet eden protokol, daha sonrasında merak edilenleri yanıtladı.

Programda ayrıca Büyükşehir Belediyesi Gençlik Hizmetleri ve Spor Daire Başkanlığı’nca düzenlenen 25 Aralık Gaziantep’in Kurtuluşu Temalı Şiir Yarışması birincisi Muhammed Solak, kendi yazdığı şiiri okudu.

Gençlik Buluşması’nda konuşma yapan Vali Yardımcısı Salih Altınok, buluşmanın değerine işaret ederek, “Bu anlamlı etkinlik şehrimizin 101’inci kurtuluş yıldönümüne gelmesiyle daha da bir anlam kazanıyor. Malumunuz bizler siz gençlerin geleceği için çalışıyoruz ve yakında bu emaneti sizlere teslim edeceğiz. İlhamını bu topraklardan alan, kendisini bu topraklara, bu ülkeye ait hisseden, iyi günde kötü günde her ne olursa olsun bu topraklara ve ülkeye hizmet vermek isteyen bütün gençler bizim için kıymetli. Kimseyi ötekileştirmeden herkesi kucaklayacak bir anlayışla biz elimizden geleni yapmaya çalışıyor, gayret gösteriyoruz.”

Birçok farklı aktivitenin gerçekleştiği program yaklaşık 2 saat sürdü.

Son Haberler

Gaziantep’teki Malatyalılar kömbe kahvaltısında buluştu: 300 kişi aynı sofrada

02.11.2026 - 14:58

Ticari plaka sahiplerine kolaylık: Güzergâh izin belgesi artık GURTAS’tan çevrim içi

02.11.2026 - 14:57

Başkan Umut Yılmaz’dan lise öğrencilerine: “Sizler sadece derslerinize odaklanın”

02.11.2026 - 14:56

Gaziantep Şehir Hastanesi GETAT Ünitesi’nde hacamattan hipnoza beş farklı uygulama

02.11.2026 - 13:00

İMO Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Bulut: “Mesleğimiz en derin ekonomik krizlerinden birini yaşıyor”

02.11.2026 - 12:59

Büyükşehir’in uygun fiyatlı etinde fiyatlar açıklandı: Dana kıyma 670, kuşbaşı 750 TL

02.11.2026 - 12:58

Gaziantep FK, Papara Park’tan eli boş döndü: Trabzonspor 2-0 kazandı

02.11.2026 - 12:07

NTO Başkanı Mehmet Özyurt: “TOBB Nefes Kredisi KOBİ’lerimize can suyu olacak”

02.11.2026 - 11:03

GTB Başkanı Mehmet Akıncı: “Nefes Kredisi, reel sektörün finansmana erişimine önemli katkı sağlayacak”

02.11.2026 - 11:02

Uzm. Dr. Mehmet Erkan Altuncu: “Çocuğun sık hastalanması her zaman bağışıklık zayıflığı değil”

02.11.2026 - 09:01
Son Makaleler
Kategoriler
EGITIM EKONOMI GUNDEM ilan Köşe Yazıları KULTUR SANAT SAĞLIK SIYASET Son dakika SPOR