Gaziantep Tutku Gazetesi - Gaziantep Haber , Gaziantep Son Dakika
⌂
Anasayfa ›GUNDEM
GUNDEM

Yeni muhasebeciler ruhsatlarını aldılar

Yayınlama: 04.12.2022 - 13:06 Kaynak: Haber Merkezi Muhabir: Gaziantep Tutku Okunma: 5
Paylaş:

Muhasebe mesleğine yeni başlayarak ruhsat almayı hak eden 61 yeni meslek mensubu muhasebeci Gaziantep Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası tarafından düzenlenen törenle ruhsatlarını aldılar.

Gaziantep Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Özseven ruhsat töreninde yaptığı konuşmada mesleğe yeni başlayan meslek mensuplarının bu anlamlı günde aileleriyle birlikte törene katılmaları kendilerini son derece memnun ettiğini ifade etti.

ÖZVERİLİ BİR MESLEK

Özseven  staj başlatma sınavını başarıyla geçerek bu süreci tamamlayan yeni meslek mensuplarına seslenerek bu mesleğin önemini ve kıymetini bilmelerini, mesleğin meşakkatli bir meslek olduğunu, son derece dikkatli ve özverili bir meslek olduğunu söyledi.

ÖNEMLİ TAVSİYELER

Özseven meslek olarak büyük bir aile olduklarını vurgulayarak şu tavsiyelerde bulundu; “ Bu mesleğin dürüstlük ilkesiyle bütünleşen, kaliteli ve kendisini sürekli yenileyen bir meslek olduğunu unutmayın. Kendi hayatınızı da yaşamayı unutmayın. Eski üstatlarınız sizlere çalışma hayatlarını mutlak size anlatacaklardır. Çalış- çalış  ama biraz da kendinize ve ailenize zaman ayırın. Aramıza katılmanızdan dolayı mutluluk duyduk. Bugün ruhsatlarını alacak meslek mensubu arkadaşlara çalışma hayatında başarılar diliyorum” Konuşmaların ardından mesleğe yeni katılan meslek mensuplarına törenle ruhsatları verildi. Ve ardından Gaziantep Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası tarafından tören verilen  kokteyl ile son buldu.

Ruhsatlarını aldılar

Son Haberler

ZEYTİN DALINDA, ÇİFTÇİ BORÇ BATAĞINDA!

02.11.2026 - 21:09

Savaş muhabiri Mehmet Geçgel GAÜN’de genç gazeteci adaylarına sahayı anlattı

02.11.2026 - 19:00

Şehitkamil Meclisi’nde 12 madde oy birliğiyle komisyonlara sevk edildi

02.11.2026 - 18:59

Şahinbey Belediye Meclisi kasım mesaisine başladı: 7 madde komisyonlara havale edildi

02.11.2026 - 18:57

MHP Gaziantep İl Başkanı Mehmet Sait Kılıç’tan GAÜN Rektörü Prof. Dr. Sait Mesut Doğan’a ziyaret

02.11.2026 - 18:56

Hasan Öztürkmen, Selman-ı Farisi Camisi’ndeki Atatürk ve Cumhuriyet karşıtı sözleri Meclis’e taşıdı

02.11.2026 - 18:55

Gaziantep’teki Malatyalılar kömbe kahvaltısında buluştu: 300 kişi aynı sofrada

02.11.2026 - 14:58

Ticari plaka sahiplerine kolaylık: Güzergâh izin belgesi artık GURTAS’tan çevrim içi

02.11.2026 - 14:57

Başkan Umut Yılmaz’dan lise öğrencilerine: “Sizler sadece derslerinize odaklanın”

02.11.2026 - 14:56

Gaziantep Şehir Hastanesi GETAT Ünitesi’nde hacamattan hipnoza beş farklı uygulama

02.11.2026 - 13:00
Son Makaleler
Kategoriler
EGITIM EKONOMI GUNDEM ilan Köşe Yazıları KULTUR SANAT SAĞLIK SIYASET Son dakika SPOR