ads
DOLAR 45.21 ₺
EURO 53.04 ₺
STERLIN 61.49 ₺
G.ALTIN 6,703.28 ₺
BTC 77,043.68 $
ETH 2,281.06 $
BİST 0.00
    ads
    ads

    Ali Doğan'la Nizip'in altyapısı güçleniyor

    GUNDEM 88
    Yayınlama: 19 Aralık 2025 Cuma 15:53 Güncelleme: 19 Aralık 2025 Cuma 15:55 Kaynak: Haber Merkezi Editör: Gaziantep Tutku

    Nizip belediye başkanı Ali Doğan göreve geldiğinden beri Nizip alt yapı üst yapı çalışması ike herkesin herkesimin takdirini kazanıyor

    Ali Doğan'la Nizip'in altyapısı güçleniyor

    Nizip Belediyesi ekipleri, ulaşım konforunu artırmak amacıyla ilçe genelindeki sıcak asfalt ve yol bakım çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

     

    Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, hazırlanan çalışma programı kapsamında, ihtiyaç duyulan noktalarda sıcak asfalt serimi ve yama işlemleri gerçekleştiriyor.

     

    Planlı çalışmaların yanı sıra vatandaşlardan gelen talepleri de hızlıca değerlendirmeye alan ekipler, son olarak Fırat ve Kıbrıs mahalleleri başta olmak üzere ilçenin birçok noktasında yol yenileme çalışması yürüttü. 

    "Konforlu Ulaşım İçin Sahadayız"

     

    Çalışmaları yakından takip eden Nizip Belediye Başkanı Ali Doğan, ilçenin ulaşım altyapısını güçlendirmeyi hedeflediklerini belirtti. 

    Doğan, yaptığı değerlendirmede şunları kaydetti:"İlçemizin ulaşım altyapısını güçlendirmek ve vatandaşlarımızın günlük yaşamını daha konforlu hale getirmek için ekiplerimiz sahada yoğun bir şekilde çalışıyor. Planlı çalışmalarımızın yanı sıra hemşehrilerimizden gelen talepleri de dikkate alarak hizmet üretmeye devam ediyoruz. Amacımız, Nizip’in her sokağında güvenli ve rahat bir ulaşım ağı oluşturmaktır."

    Asfaltlama ve yol iyileştirme çalışmalarının belirlenen program dahilinde ilçenin tüm mahallelerinde periyodik olarak süreceği bildirildi.

    İlk Yorumu Sen Yaz
    code