DOLAR 44.08 ₺
EURO 51.21 ₺
STERLIN 59.10 ₺
G.ALTIN 7,301.96 ₺
BTC 68,099.40 $
ETH 1,975.75 $
BİST 0.00
    ads
    ads

    Ali Doğan’u yedirmeyiz

    SIYASET 175
    Yayınlama: 27 Şubat 2026 Cuma 11:01 Kaynak: Haber Merkezi Editör: Gaziantep Tutku

    Nizip’in sevilen ve başarılı belediye başkanı Ali Doğan’ın karalanmasına Nizip’te ve Gaziantep’te partili partisiz herkes sahip çıktı.

    Ali Doğan’u yedirmeyiz

     

     

    Gaziantep’te tek CHP’li belediye başkanı olmasına rağmen parti gözetmeden herkese eşit mesafede duran başarılı belediye başkanı Ali Doğan’a yönelik yapılan karalama kampanyası ters tepti. Gaziantep ve Nizip’in sevilen belediye başkanı Ali Doğan’a partili partisiz yalnızca Nizipliler değil, tüm Gaziantepliler “Başkanımızı kimseye yedirmeyiz” diyerek sert tepki gösterdi.

     

    Akrabalarını belediyeye alan tek belediye mi?

    Bazı kesimler Başkan Ali Doğan’ın belediyeyi akrabalarıyla doldurduğunu iddia ederek yaygara koparıyor. Vatandaş ise soruyor: Bu zamana kadar akrabalarını belediyeye alan tek belediye mi? Esenyurt Belediyesi… Türkiye’de sayısız belediye eşini, dostunu, akrabalarını belediyeye doldurmadı mı? Müdür kimse yapılmadı; farz edelim ki alındı, kaç kişi? Diğer belediyelerin yanında devede kulak bile değil.

    Haber: Mehmet Hanifi Ceber

    İlk Yorumu Sen Yaz
    code