ads
ads
DOLAR 42.61 ₺
EURO 49.70 ₺
STERLIN 56.88 ₺
G.ALTIN 5,754.02 ₺
BTC 89,991.71 $
ETH 3,103.64 $
BİST 0.00
    ads
    ads

    BAŞKAN FATMA ŞAHİN, 250 ÇİFTİN NİKAHINI KIYDI

    GUNDEM 1
    Yayınlama: 29 Ocak 2024 Pazartesi 22:12 Kaynak: Haber Merkezi Editör: Gaziantep Tutku

    BAŞKAN FATMA ŞAHİN, 250 ÇİFTİN NİKAHINI KIYDI

    Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği toplu nikah töreninde 250 çift dünya evine girdi.

    Büyükşehir Belediyesi, Şahinbey Kapalı Spor Salonu’nda düzenlediği nikah şöleninde yuva kurmak isteyen çiftlerin gelinlik, damatlık, ayakkabı ve beyaz eşyalarının masraflarını üstlenerek, altın hediye etti.

    Törende, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 250 çiftin nikahını kıydı. Çiftlerin şahitliğini, AK Parti Genel Başkan Vekili Efkan Ala, AK Parti milletvekilleri, Abdülhamit Gül, İrfan Çelikaraslan, Derya Bakbak, Bünyamin Bozgeyik, Ziya Altunyaldız ile Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu üstlendi.

     

    8 BİN EVLENEN ÇİFTİN EV İHTİYAÇLARI KARŞILANDI

     

    Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin evlenen çiftlere yaptığı destekler bununla da sınırlı değil. “Yuva Kurmak Sizden Destek Büyükşehir Belediyesi’nden” adlı proje kapsamında geçtiğimiz yıl, evlenen genç çiftlere destek olan büyükşehir, bugüne kadar 8 bin çiftin beyaz eşya, oturma odası ve mutfak malzemesi ihtiyacını karşıladı.

    Başkan Fatma Şahin, törende yaptığı konuşmada 6 Şubat’ta yaşanan asrın felaketinden çıkarak, büyük millet olmanın temelini oluşturan güçlü aile yapısını koruyup artırarak yola devam ettiklerini söyledi.

    Şahin, bugün 250 çiftin dünya evine girmesine vesile olacaklarını kaydederek, şunları söyledi:

    “Ailelerimize huzur mutluluk diliyorum. Aile kurumu Peygamber efendimizin en büyük sünnetlerinden biridir.  Gaziantep Büyükşehir olarak da her yıl böyle bir toplu nikah töreninde çiftlerimizi evlendiriyoruz. Toplu nikah için talep topluyoruz. Toplu nikahla evlenmek istediklerini belirten çiftlerin talebini alıp bu güzelliği hep birlikte yaşıyoruz. Allah mübarek etsin.”

    AK Parti Genel Başkan Vekili Efkan Ala ise Gaziantep’te güzel bir nikah törenine şahitlik ettiklerini ifade ederek, “Seneler önce yine bir nikah törenine katılmıştım. O da Gaziantep’teydi. Bu da güzel bir tesadüf. Tebrik ediyorum emeği geçenleri. Bu salonda bulunan bütün çiftlerimizi ayrı ayrı tebrik ediyorum. Allah hayırlı uğurlu etsin, ömür boyu mutluluklar diliyorum” diye konuştu.

    İlk Yorumu Sen Yaz
    code