ads
DOLAR 49.40 ₺
EURO 55.02 ₺
STERLIN 65.21 ₺
G.ALTIN 6,516.36 ₺
BTC 83,499.22 $
ETH 2,525.26 $
BİST 0.00
    ads
    ads

    “Büyük felâketi unutmadık, unutmayacağız”

    GUNDEM 5
    Yayınlama: Kaynak: Haber Merkezi Muhabir:

    “Büyük felâketi unutmadık, unutmayacağız”

    “Dün Gibi… 

    6 Şubat 2023’te Gaziantep ve çevresini derinden sarsan deprem, binlerce insanın hayatını kaybetmesine ve yaşamların altüst olmasına neden oldu.

    Pamuk, şu ifadeleri kullandı:
    “Bu acı olay hepimizi derinden etkiledi ve kaybettiklerimizi asla unutmayacağız. Bugün, bu büyük felaketten etkilenen Gaziantep halkının yaralarını sarmak, depremzedelere destek olmak ve yeniden umut dolu yarınlar inşa etmek için birlik olma zamanıdır.”

    “Kaybettiğimiz canlara saygı duruşunda bulunalım. Bu zor günlerde birbirimize kenetlenelim ve hep birlikte yaralarımızı saralım.

    “Yaşadığımız onca kötü olayın üzerine daha fazla acı eklemeyelim. Depremzedelere teslim edilmesi gereken evleri bir an önce ulaştırarak onları konteynerlerden kurtaralım. Hukukun dışına çıkmayalım. Haksız yere tutuklanan ve anlamsız cezalara çarptırılan Ümit Özdağ gibi isimlere özgürlük tanıyalım.” dedi.

    İlk Yorumu Sen Yaz
    code