ads
DOLAR 49.19 ₺
EURO 55.26 ₺
STERLIN 65.08 ₺
G.ALTIN 6,533.09 ₺
BTC 85,584.01 $
ETH 2,704.45 $
BİST 0.00
    ads
    ads

    CHP’den Nurdağı Çıkarması

    GUNDEM 141
    Yayınlama: Güncelleme: Kaynak: Haber Merkezi Muhabir:

    Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gaziantep İl Başkanı Vakkas Açar ve yönetimi, depremzede Nurdağı esnafı ile bir araya geldi. Mazbatayı aldıktan sonra sahadan kopmayan Açar ve ekibi, ilçe ziyaretlerinin yanı sıra mahalle ve sokak ziyaretlerini de sürdürüyor.

    CHP’den Nurdağı Çıkarması

     

    Bu kapsamda Nurdağı’nda esnaf ziyaretleri gerçekleştiren CHP heyeti, vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi. Ziyarete CHP Nurdağı İlçe Başkanı Fatih Dinç, İslahiye İlçe Başkanı Mustafa Sezgin Yıldırımtürk ile il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

    Haber Resmi

    Ziyaret sonrası açıklama yapan İl Başkanı Vakkas Açar, “Nurdağı ilçemizdeki esnaflarımızı ziyaret ederek yaşadıkları sorunları ve taleplerini dinledik. Cumhuriyet Halk Partisi olarak her ilçemizde emeğin ve alın terinin yanında olmaya, esnafımızın ve vatandaşlarımızın sesi olmaya devam edeceğiz” dedi.

    İlk Yorumu Sen Yaz
    code