ads
DOLAR 50.00 ₺
EURO 56.00 ₺
STERLIN 67.13 ₺
G.ALTIN 6,299.40 ₺
BTC 78,187.69 $
ETH 2,286.07 $
BİST 0.00
    ads
    ads

    Doğan: Cumhuriyet’i Sonsuza Kadar Koruyacağız

    GUNDEM 5
    Yayınlama: Kaynak: Haber Merkezi Muhabir:

    Doğan: Cumhuriyet’i Sonsuza Kadar Koruyacağız

    Doğan  mesajında,

    ‘’ Cumhuriyetimizin 99. kuruluş yıl dönümünde , başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmetle ve saygıyla, gazilerimizi minnetle anıyoruz.

    Türkiye Cumhuriyeti’nin 99. Yıldönümünü, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde yazılan kurtuluş destanının gururunu, heyecanını ve bu destanın neticesi olan Cumhuriyetin ilanını, ilk günkü coşkumuzla kutluyoruz.

    Mustafa Kemal Atatürk liderliğinde kazanılan Milli Mücadele ile tarihte örneğine çok az rastlanır bir başarı gerçekleştirilmiştir. Yaşanılan tüm zorluk ve sorunlara karşın inanç ve kararlılık sembolü olarak kazanılan bu zafer, Milletimize kayıtsız şartsız egemenliği sağlayan Cumhuriyeti armağan etmiştir. Cumhuriyet, bizim için sadece bir yönetim biçimi değil, aynı zamanda tarihimizin en kapsamlı modernleşme hamlesi, sosyal ve siyasal değişim projesidir. Cumhuriyetin ilanı, devletimizin şanlı tarihindeki en özel dönüm noktalarındandır.

    29 Ekim’de, Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, istiklal savaşı kahramanlarımızı ve aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.’’ dedi.

    İlk Yorumu Sen Yaz
    code