ads
DOLAR 49.18 ₺
EURO 55.41 ₺
STERLIN 65.33 ₺
G.ALTIN 6,591.29 ₺
BTC 85,517.94 $
ETH 2,700.26 $
BİST 0.00
    ads
    ads

    Enver Bal başkan seçildi

    GUNDEM 148
    Yayınlama: Güncelleme: Kaynak: Haber Merkezi Muhabir:

    Esnaf Sanayi Yöneticileri Birliği Derneği olağan genel kurul seçimi, geniş katılımla gerçekleştirildi. Tek liste ile gidilen seçimde, üyelerin oy birliğiyle Enver Bal başkanlığa seçildi.

    Enver Bal başkan seçildi

    Seçim sürecinin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Enver Bal, kendisine gösterilen güven ve destekten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Bal, yapılan seçimin camia için hayırlı olmasını temenni ederek, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

    Haber Resmi

    Başkan Bal açıklamasında, “Seçimimizin hayırlı olmasını diliyorum. Bizlere bu görevi layık gören tüm esnafımıza teşekkür ediyorum. Esnafımızın karşılaştığı sorunların çözümü noktasında ilgili kurumlarla iş birliği içinde hareket edecek, daha güçlü, daha etkin ve daha katılımcı bir yapı oluşturmak için çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz. Kapımız her zaman esnafımıza açık olacak” ifadelerine yer verdi.

    İlk Yorumu Sen Yaz
    code