ads
ads
DOLAR 42.70 ₺
EURO 50.17 ₺
STERLIN 57.09 ₺
G.ALTIN 5,898.49 ₺
BTC 90,085.42 $
ETH 3,078.75 $
BİST 0.00
    ads
    ads

    GAİB’te “İhracatta E-Fatura Uygulaması” Semineri gerçekleştirildi

    EKONOMI 0
    Yayınlama: 19 Temmuz 2017 Çarşamba 22:53 Kaynak: Haber Merkezi Editör: Gaziantep Tutku

    GAİB’te “İhracatta E-Fatura Uygulaması” Semineri gerçekleştirildi

    1 Temmuz 2017’den itibaren zorunlu olan “ihracatta e-fatura uygulaması” ile ilgili bilgilendirme semineri Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) koordinasyonunda ve Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri (GAİB) organizasyonunda Gelir İdaresi Başkanlığı ile Gümrük ve Ticaret Bakanlığı yetkililerinin katılımlarıyla gerçekleştirildi.

    TİM koordinasyonunda ve GAİB organizasyonunda, GAİB Hizmet binasında gerçekleştirilen “ihracatta e-fatura uygulaması” seminerine,Vergi Dairesi BaşkanıHalil Tekin, Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği Başkanı Salahattin Kaplan, Güneydoğu Anadolu Hububat, Bakliyat, Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Mahsum Altunkaya’nın yanı sıra çok sayıda ihracatçı firma yetkilisi ve meslek kuruluşu katılım gösterdi.

     

    Söz konusu seminer Gümrük Ve Ticaret Bakanlığı Risk Yönetimi ve Kontrol Genel Müdür Yardımcısı Rasim Kutlu, Gelir İdaresi Başkanlığı Denetim ve Uyum Yönetimi Daire Başkanı Faruk Gözübüyük, Denetim ve Uyum Yönetimi Grup Başkanı Abdullah Kiraz, Elektronik Defter ve Belge Yönetim Müdür V. Şahin Engin Uysal’ın konuşmacı olarak katılımları ile gerçekleştirildi. Oldukça verimli geçen seminer kapsamında 1 Temmuzda hayata geçirilen ihracatta e-fatura uygulamasıyla ilgili gümrük ile maliye sürecindeki değişiklikler ve dikkat edilmesi gereken hususlara ilişkin detaylı bilgiler edinilirken, firmalar e-fatura uygulamasında yaşadıkları sorunların çözümleri ile ilgili seminerin soru-cevap kısmında uygulamanın uzmanları tarafından bilgilendirilme fırsatı yakaladı.

    İlk Yorumu Sen Yaz
    code