ads
DOLAR 49.85 ₺
EURO 55.47 ₺
STERLIN 66.32 ₺
G.ALTIN 6,487.39 ₺
BTC 79,526.19 $
ETH 2,307.72 $
BİST 0.00
    ads
    ads

    Gazi Antep’ten Mustafa Armağan’a Tepki

    GUNDEM 4
    Yayınlama: Kaynak: Haber Merkezi Muhabir:

    Gazi Antep’ten Mustafa Armağan’a Tepki

    Atatürkçü Düşünce Derneği Şube Başkanı İsmail Tümer, ‘Atatürk’ün hatırasına alenen hakaret’ suçundan 1 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılan Yazar Mustafa Armağan’ı Gaziantep’e kitaplarını imzalamak ve konuşma yapması için çağıran Şahinbey Belediyesi’ne ateş püskürdü.

     

    Şahinbey Belediyesi tarafından düzenlenen kitap günlerine, ‘;Atatürk’;ün hatırasına alenen hakaret’; suçundan 1 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılan Yazar Mustafa Armağan’ın çağrılması olayına tepkiler artıyor.
    ŞAHİNBEYLERE, KARAYILANLARA, ŞEHİTKAMİLLERE HAKARETTİR.
    Gaziantep’te bir çok Sivil Toplum Örgütü’nün yanı sıra vatandaşlar  olaya tepki göstererek  ‘’Gaziantep böyle bir durumu kabullenemez. Dünyanın tek Gazi kentine, Gazi Mustafa Kemal’e hakaretten ceza alan bir yazarın gelmesini doğru bulmuyoruz. Bu Şahinbeylere, Karayılanlara, Şehitkamillere hakarettir. Kenti yönetenlerden bu konuda hassasiyet bekliyoruz.. Bu tür yazarların bu kente gelmesini istemiyoruz. Daha önce Büyükşehir Belediyesi ’de davet etmişti. Ancak durumun anlaşılması üzerine   Sayın Belediye başkanımız Fatma Şahin  örnek  bir duyarlılık örneği gösterip  iptal ettirmişti. Sayın başkanımız Fatma Şahin’e bu duyarlılığından dolayı da teşekkür ediyoruz. Bu yazarın bu kente gelmesini istemiyoruz.’’ Şeklinde tepki gösterdiler.
    “ŞEHRİMİZDE ATATÜRK ve CUMHURİYET DÜŞMANI İSTEMİYORUZ!”
    Atatürkçü Düşünce Derneği Şube Başkanı İsmail Tümer, Şahinbey Belediyesi’nin düzenlediği “Şahinbey Kitap Günleri” fuarına Yazar-Konuşmacı Mustafa Armağan’ı davet eden Şahinbey Belediyesine ateş püskürdü.
    Tümer ‘’Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezinde yapılmakta olan“Şahinbey Kitap Günleri” fuarında 07.10.2021 Perşembe günü “Atatürk ve Cumhuriyet “ düşmanı Yazar-Konuşmacı Mustafa Armağan’ı davet eden yer veren Şahinbey Belediyesini Kınıyorum! 3 yıl önce yaratılan kaosun tekrarlanmamasını diliyorum. Gaziantep gibi bağımsızlık için canlarını veren Şehit ve gazilerimizin kemikleri sızlayacaktır. Bu yanlış tutumdan programdan vazgeçilmesini Sayın Valimizden ve Sayın Belediye Başkanından öncelik ve özellikle temenni ediyorum.” Dedi.

    Öte yanan Şahinbey Belediyesi tarafından düzenlenen, Şahinbey Kitap Günleri” fuarı için Mustafa Armağan’ın kente gelmesi,  kentte gerginlik yaratacağı endişesi büyüyor.

     

    İlk Yorumu Sen Yaz
    code