ads
DOLAR 50.00 ₺
EURO 55.96 ₺
STERLIN 67.15 ₺
G.ALTIN 6,342.71 ₺
BTC 78,185.97 $
ETH 2,286.02 $
BİST 0.00
    ads
    ads

    Gaziantep çığırdan çıktı

    GUNDEM 4
    Yayınlama: Kaynak: Haber Merkezi Muhabir:

    Gaziantep çığırdan çıktı

    Gaziantep‘te 80 dairelik rezidansta yaşayan U.Y., elektrik meselesi yüzünden gece saatlerinde yöneticiyle tartıştı. Yaşanan gerginliğin ardından U.Y., sabaha karşı yönetim ofisinin de bulunduğu giriş kata, kendi hazırladığı 2 el yapımı patlayıcıyı attı. Olayda kimse yaralanmazken saldırgan ise gözaltına alındı

    Akıllara durgunluk veren olay, sabaha karşı Güneykent Mahallesi’nde meydana geldi. 80 daireli rezidansta yaşayan U. Y.’nin dairesinde gece elektrik kesildi. Bunun üzerine kartına elektrik yüklemesi yapmak isteyen U. Y. ile ismi öğrenilemeyen bina yöneticisi arasında tartışma yaşandı.

    KENDİ HAZIRLADIĞI PATLAYICILARI ATTI

    Tartışmanın ardından U. Y., saat 04.00 sıralarında, yönetim ofisinin girişine, kendi hazırladığı 2 el yapımı patlayıcıyı attı. Patlama sesini duyanların ihbarıyla bölgeye polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kimsenin yaralanmadığı olayda yönetim ofisinde ve bina girişinde hasar oluşurken, polis de rezidans yöneticisinin verdiği bilgi doğrultusunda U. Y.’yi gözaltına aldı.

    9bc81f67c65b3879df4cb4238fcf747a

    ÇOK SAYIDA SUÇ KAYDI OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

    U. Y.’nin dairesinde yapılan aramada da el yapımı patlayıcı yapımında kullanılan materyaller ele geçirildi. Gözaltına alınan ve çok sayıda suç kaydı olduğu öğrenilen U. Y.’nin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

    İlk Yorumu Sen Yaz
    code