Gaziantep Futbol Kulübü, Zirve İçecek Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ile şort sponsorluğu anlaşmasına imza attı. Anlaşma kapsamında şirket bünyesindeki EXTRON logosu, 2026-2027 sezonunda Gaziantep FK’nın şortlarının ön yüzünde yer alacak.
Gaziantep Futbol Kulübü Stadı’nda düzenlenen imza törenine Kulüp Başkanı Memik Yılmaz ile Zirve İçecek Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Baki Bulut katıldı.
İmzalar atıldı, forma takdim edildi
Törende sponsorluk sözleşmesi Kulüp Başkanı Memik Yılmaz ve Yönetim Kurulu Başkanı Baki Bulut tarafından imzalandı. Program, forma takdimi ve fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.
Yılmaz: “Yeniden koşmaya başladık”
Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz, Zirve İçecek ailesine desteklerinden dolayı teşekkür etti.
Gaziantep’in deprem felaketinin ardından zorlu bir süreçten geçtiğini belirten Yılmaz, kulüp olarak bu süreçte ayakta kalmak ve şehre umut olmak için mücadele ettiklerini ifade etti.
Yılmaz, “Depremin ardından ilk kez bu sezon yalnızca yürümekle yetinmeyip yeniden koşmaya başladığımızı söyleyebiliriz” dedi.
Kulübü sportif ve kurumsal açıdan daha ileriye taşımak için çalışmalarını sürdürdüklerini aktaran Yılmaz, şehir markalarının ve iş dünyasının desteğini önemsediklerini belirterek EXTRON ile yapılan anlaşmanın uzun soluklu bir birlikteliğin başlangıcı olacağına inandığını söyledi.
Bulut: “Yanında olmaktan gurur duyuyoruz”
Zirve İçecek Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Baki Bulut ise Gaziantep FK’nın şehrin ortak değerlerini ve mücadele ruhunu temsil eden önemli bir marka olduğunu ifade etti.
Gaziantep Futbol Kulübü’nün hedeflerine katkı sunmaktan gurur duyduklarını belirten Bulut, EXTRON markasıyla gerçekleştirilen iş birliğinin uzun vadeli ve güçlü bir birlikteliğin başlangıcı olmasını temenni etti.
Bulut, anlaşmanın kulübe, markaya ve şehre hayırlı olmasını dileyerek Gaziantep FK’ya yeni sezonda başarılar diledi.



