Gaziantep Tutku Emlakwww.gazianteptutkuemlak.comArsa, arazi, fabrika arazisi, bağ bahçe, tarlaAra: 0544 290 63 27
DOLAR 50.16 ₺
EURO 55.94 ₺
STERLIN 67.02 ₺
G.ALTIN 6,556.39 ₺
BTC 76,052.85 $
ETH 2,250.06 $
BİST 11,482.60
    ads
    ads

    Gaziantep Havalimanı’nda yeni iniş sistemi hizmete girdi

    EKONOMI 0
    Yayınlama: Kaynak: Haber Merkezi Muhabir:

    Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Gaziantep Havalimanı’nda yeni Aletli İniş Sistemi’nin (ILS), CAT II kategorisindeki testlerin tamamlanmasının ardından hizmete alındığını açıkladı.

    Gaziantep Havalimanı’nda yeni iniş sistemi hizmete girdi

    Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Gaziantep Havalimanı’nda kurulan yeni Aletli İniş Sistemi’nin (ILS) test süreçlerinin tamamlanarak hizmete açıldığını bildirdi.
    Bakan Uraloğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, sistemin CAT II operasyonel kategorisindeki testlerinin başarıyla tamamlandığını belirtti.
    TESTLER BAŞARIYLA TAMAMLANDI
    Sistemin uçuş kontrol ve performans doğrulama testlerinin başarıyla gerçekleştirildiğini aktaran Uraloğlu, test sürecinin ardından uçuş operasyonlarını etkileyen teknik duyurunun (NOTAM) kaldırıldığını ve sistemin kullanıma açıldığını kaydetti.
    GÜVENLİ ULAŞIM HEDEFLENİYOR
    Havacılık altyapısını güçlendirmeye yönelik yatırımların sürdüğünü belirten Uraloğlu, vatandaşlara daha güvenli ve kesintisiz ulaşım imkanı sunmak için çalışmaların devam ettiğini ifade etti.

    İlk Yorumu Sen Yaz
    code