DOLAR 42.26 ₺
EURO 49.32 ₺
STERLIN 55.90 ₺
G.ALTIN 5,720.34 ₺
BTC 102,074.44 $
ETH 3,428.37 $
BİST 0.00
    ads
    ads

    Helal olsun Melih Meriç’e

    SIYASET 0
    Yayınlama: 19 Mart 2024 Salı 12:08 Kaynak: Haber Merkezi Editör: Gaziantep Tutku

    Helal olsun Melih Meriç’e
    ads

    CHP atom karıncası Gaziantep milletvekili Melih Meriç milletvekili mazbatası aldığı ilk günden itibaren azmi ve çalışması parmak ısırtıyor.

    Belediye seçiminden önce başlayan esnaf gezisini belediye seçiminde daha da artıran Melih Meriç Hasan
    Öztürkmen’le. Belediye çalışmasına aralıksız devam ediyor.

    Herkesin vekili


    Melih Meriç CHP milletvekili olduktan sonra halkla olan diyalogu bütün partiler Bizim böyle vekilimz yok ki demeye başladı.

    Maddi ve manevi ile çalışıyor
    ads


    Hem milletvekili döneminde hem Cumhurbaşkanı döneminde hem belediye başkanlık seçiminde maddi ve manevî olarak çalışan tüm varlığını ortaya koyan Melih Meriç CHP’lilerin gönüllerini kazanırken, Gaziantepliler takdirin artırıyor.

    ads

    Bitmeyen enerji

    Melih Meriç vekilliği kazandı hatta mazbatayı almadan esnaf gezisi başladı . Ben sizleri unutmam dedi. Mazbatayı aldıktan sonra yine Gaziantep’in sokak ve caddelerinde Melih Meriç gezdi . Bu çalışmalar vatandaşın takdirini kazandı. Herkes her kesim Melih Meriç’in yüzüne Allah’ım korusun bu çalışmalar hak ettiğin yere gelesin diye dua ettiler.

    Belediye başkanı kazanırsa en çok emek Melih Meriç’in

    CHP sokakta değil diyenlere ters yüz eden Melih Meriç herkesin takdirini kazanır iken çoğunda oyunu ve gönlünü kazandı. Gaziantep ilk kez belediye seçimi de bu kadar iddialı olmasın nedenlerinden biri.

    Maddi ve manevi ile CHP


    Melih Meriç milletvekili başarısını birde maddi destekle katkı sağlıyor. Maddi ve manevi olarak kendini CHP’ye adanmış bir vekil, bir Atatürkçü, bir cumhuriyet sevdalısı….

    ads
    İlk Yorumu Sen Yaz
    code