ads
DOLAR 49.18 ₺
EURO 55.40 ₺
STERLIN 65.36 ₺
G.ALTIN 6,542.72 ₺
BTC 84,449.64 $
ETH 2,670.59 $
BİST 0.00
    ads
    ads

    Kardeş takımlara yakışmayan görüntü

    GUNDEM 102
    Yayınlama: Güncelleme: Kaynak: Haber Merkezi Muhabir:

    Gaziantep’te oynanan Şehitkamil Belediyespor – Nizipspor maçında tribünler karıştı.

    Kardeş takımlara yakışmayan görüntü

    Gaziantep’i Bölgesel Amatör Lig’de temsil eden Şehitkamil Belediyespor ile Nizipspor arasında oynanan karşılaşma, sahadaki mücadeleden çok tribünlerde yaşanan gerginlikle konuşuldu. 0-0 sona eren maçın ardından statta tansiyon bir anda yükseldi.

    Yasaklı taraftar iddiası gerilimi artırdı

    Karşılaşma öncesinde alınan karar doğrultusunda bazı taraftar gruplarının stadyuma girişine izin verilmediği öne sürülürken, buna rağmen tribünlerde yer aldıkları iddiası dikkat çekti. Maç bitiminde yükselen tezahüratlar ortamı daha da gerdi.

    Sözlü tartışma kısa sürede arbedeye dönüştü

    “Şehitkamil kümeye” şeklindeki sloganların ardından iki takım taraftarları arasında başlayan atışma, kısa sürede büyüyerek fiziki müdahaleye dönüştü. Yaşanan kargaşa sırasında bazı yöneticilerin de tehlike atlattığı öğrenildi.

    Güvenlik güçleri müdahale etti

    Yaklaşık 10 dakika süren olaylar, güvenlik ekiplerinin araya girmesiyle kontrol altına alındı. Yaşananlar, sahadaki mücadelenin önüne geçerken, maçın önüne geçen olaylar kamuoyunda geniş yankı uyandırdı.

    İlk Yorumu Sen Yaz
    code