ads
DOLAR 45.18 ₺
EURO 53.01 ₺
STERLIN 61.48 ₺
G.ALTIN 6,716.63 ₺
BTC 77,091.60 $
ETH 2,282.48 $
BİST 0.00
    ads
    ads

    Mehmet Pamuk Zafer partisi Gaziantep'te yeninden teşkilantlacak

    SIYASET 109
    Yayınlama: 21 Aralık 2025 Pazar 17:53 Güncelleme: 21 Aralık 2025 Pazar 20:34 Kaynak: Haber Merkezi Editör: Gaziantep Tutku

    Zafer Partisi Gaziantep teşkilatında başlayan yenilenme sürecine ilişkin konuşan Mehmet Pamuk, “Görevler kişilere ait değildir, Gaziantep’te güçlü bir teşkilatı yeniden kuruyoruz” dedi.

    Mehmet Pamuk Zafer partisi Gaziantep'te yeninden teşkilantlacak

    Zafer Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Mehmet Pamuk, Gaziantep teşkilatında yaşanan gelişmelere ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Son günlerde görevden almalar ve yeniden yapılanma süreçleriyle gündeme gelen teşkilat için Pamuk, “Bu yaşananlar bir kriz değil, zorunlu bir yenilenme sürecidir” değerlendirmesinde bulundu.

    Pamuk açıklamasında, siyasi partilerin dinamizmine dikkat çekerek şunları söyledi:

    “Siyasi partiler yaşayan yapılardır. Zaman zaman durağanlaşabilir, zaman zaman yeniden güçlenir. Önemli olan, milletin beklentilerine uygun şekilde kendini yenileyebilmesidir.”
    “Sahada karşılık üretmeyen yapılarla yol almamız mümkün değildi”
    Gaziantep’te uzun süredir teşkilatın saha enerjisinin düştüğünü belirten Pamuk, Genel Merkez’in aldığı kararların tamamen yapıyı güçlendirmeye yönelik olduğunu söyledi:

    “Sahada karşılığı kalmamış, teşkilat dinamizmini yitirmiş yapılarla yol almak mümkün değildi. Alınan kararlar, Gaziantep’te güçlü bir teşkilat inşa etmek için atılmış doğru adımlardır.”
    İlçelerde Yeniden Hareketlenme Başladı
    Pamuk, yeni teşkilat sorumlusunun göreve başlamasıyla birlikte özellikle Şehitkamil başta olmak üzere birçok ilçede ciddi bir toparlanma olduğunu belirtti:

    “Kongre takvimleri işliyor, teşkilatlar yeniden sahaya iniyor. Bu gelişmeler Gaziantep’te teşkilatın tekrar ayağa kalktığının göstergesidir.”
    “Görevler kişilere ait değildir” mesajı
    Son dönemde görevden alma süreçleri sonrası yapılan açıklamaların partiye zarar verdiğini belirten Pamuk:

    “Hiçbir görev ve makam kimseye ait değildir. Asıl olan çalışmak, üretmek ve davaya hizmet etmektir. Kırgınlıkların değil, disiplinin ve ortak aklın zamanı.” dedi.
    “Gaziantep’te verilen mücadelenin tanığıyız”
    Zafer Partisi’nin Gaziantep’te köklü bir mücadele geçmişi olduğunu hatırlatan Pamuk:

    “Ayyıldız Hareketi’nden bugüne, il başkanlıklarından adaylıklara kadar bu şehirde verilen emeğin şahidiyiz. Sahadaki karşılık, üye sayıları ve istatistikler her şeyi açıkça ortaya koyuyor.” ifadelerini kullandı.
    “Gaziantep’te yeniden güçlü bir teşkilat kuracağız”
    Pamuk son olarak, Gaziantep’te alınan kararların partiyi güçlendireceğini belirterek sözlerini tamamladı:

    “Zafer Partisi Türkiye’de milliyetçi ve Atatürkçü çizginin en net adresidir. Gaziantep’te bu yapıyı yeniden güçlendirmek hepimizin görevi. Kişiler gelir geçer ama davanın yeri bu milletin gönlünde kalır. Sahaya ineceğiz, çalışacağız ve birlikte büyüyeceğiz.”

    İlk Yorumu Sen Yaz
    code