ads
DOLAR 49.77 ₺
EURO 55.87 ₺
STERLIN 66.68 ₺
G.ALTIN 6,384.76 ₺
BTC 80,855.54 $
ETH 2,379.72 $
BİST 0.00
    ads
    ads

    Mehmet Pamuk:SİSTEM BİTMİŞ Mİ ?

    GUNDEM 3
    Yayınlama: Kaynak: Haber Merkezi Muhabir:

    Mehmet Pamuk:SİSTEM BİTMİŞ Mİ ?
    17/04/2021 de yaptığımız kavga ve karakol konusunda biraz üzerinde durmak ihtiyacımız var. Olayın Başlaması, otelde işlerimi yaparken internet gitti, bende ramazan’lık gün evime gideyim dnleneyim dedim, Vakıflar otoparkında aracıma doru giderken, işçiler suburcu caddesi başlangıcında dükkanların tabelalarını kıra döke söküyorlar.
    Gördüm ki internet hatlarını kopartmışlar. 6,7 kişi aralarında konuşuyorlar kulak misafiri oldum ve dökümleri yapan ekip olduğunu anlayınca, bakın biraz dikkat edin internetler gitti işlerimiz aksıyor dedim. Bülent Algan isimli şahıs, Ters ters bana baktı, Adamda bir arıza vardı hissettim, sonra suburcu caddesi dışında Hürriyet Cad Ne ait Marifet Atatürk Heykeline bakan Kurumsal firmalar var tabelalarını karışacak mısınız dedim! Evet vinç çağırdık hepsini söküp atıcaz dedi.
    Bende olmaz, Biz Gaziantep Büyükşehir Belediyesine buradaki 10 firma dilekçe verdik, kurumsal Türkiye genelinde bulunan Kurumsal firmalar. sökmeniz yanlış olur, biz sökeceğiz talimat böyle dedi. istiyorsan sen sök dedi, bizde çıkma yasağı var bugün mümkün deyil, Pazartesi mesai saati içinde işlem yaparsınız, sökmemiz gerekiyorsa da dökeriz dememe rağmen, Horoz misali diklenerek yok biz bugün indireceğiz demeye devam edince, telefon ile kayda geçmeye başladım, kayda geçince üslubunu düzeltti, ancak 30 saniye, Ansızın Elimdeki telefonu Gasp etti ve Aynı anda yumruk attı ve sendeledim arka üzeri düştüm, işçiler bana dur felan diyerek tutmaya çalıştı ama karşı tarafı tutmadılar o arada Ayağı ile sağ ayak bileyime tekme ile bir darbe attı. Toparlandım hemen kalktım polis aracı denk geldi polis diye bağırdım, keşkede, bağırmasaydım!
    Memur, Şikayetçimisin dedi, karşı taraf deyilim dedi, ben şikayetçiyim tutanak tutalım dedim, bu defa karşı taraf bende şikayetciğim dedi ve, Rapor için Hastaneye oradan Düztepe Karakoluna gidecek dedi, kendi aracımla çıkayım dedim müsade etmedi, Doblo aracın arka zırhlı kısmına bindirdiler.
    Ayağımın üzerine basamıyorum şişmiş vaziyette, hastanede filim çekildi Ayağım alçıya alındı, rapor sonrası Düztepe Karakoluna geçildi, bende bir ifade verip çıkarım diye düşünüyorum. İki tarafında üzerleri boşaltıldı prosödür dendi, nezarethaneye kapattılar.
    15:15de olan olay sonrası 16:00 da Nezarete girdim, zaman geçmek bilmiyor, arada soruyorum gelirlerse Savcıya ulaşamıyoruz diyorlar, uzayınca Avukatımı aradım durumu aktardım savcıya bir ulaşın, gelmeme gerek olmaz ifade verir çıkarım diye.
    Yine beklemeye geçtik ben kapalı yerdeyim bulunduğum yerde 2 kişi daha var ve polis beni diğer kişi uyarıyor uzak durun diye, çünki adam madde almış uçuyor bana zarar verebilir diye uyarma ihtiyacı duyuyor.
    Ya nereye geldik dedim kendi kendime, Ramazan’lık gün çoluğa çocuğa da haber vermedim tedirgin olmasınlar diye. saat 17:30 oldu kimse yok, Ayağım alçıda parmaklarım boşta ve ben betona ve pis leş gibi yerlere basıyorum, Hamam böcekleri tirit atıyor. Covit riski var. Ayağım şiş ve zongluyor. demir Dayanamadım, kapıyı yumrukluyorum, ne olacaksa olsun niye bu kadar tutuyorsunuz diye.
    Kapı arkalarından uzaktan tamam anladık ne vuruyorsun gibi azarlayıcı sesler duyuyorum. Saat 18:10 oldu geldiler, o arada telefonu aldım görmeden içerinin rezilliğini resimlemek istedim, anladılar resmi sildirdiler. İfade Odasına geçtik, oturduk yine bekliyorum, neyse memur geldi ifade alırken, dordom Savcıya ulaşabildinizmi diye, Savcılık bir durum yokki demesinmi inanamadım ve savcının günahını aldım.
    ifade bitti yine bi savcıyı arayalım dedi yanımda arafı anında cevapladı durumu anlattı. Anladım ki memurların biraz keyfini beklemişiz. Şaka gibi. 2 saat nezaterre yattım. Öyle bir duruma geldimki bir ara kapıyı yumrukladığımda, memur bey kardeşim ben şikayetinden vazgeçicem diğer kişide gelsin anlaşalım vazgeçelim demek için fırsat aradım. Derler ya ”Baba hırsız Yakaladım, getir oğlum, gelmiyor bırak gitsin, gitmiyor demiş. Yani “”Ben hırsızı bıraktım Hırsız beni bırakmıyor.””
    1)1989 larda benzer bir durum yaşamıştım. 30 yılda hiç birşey deyişmemiş. YAZIK.
    2) Bu pandemi döneminde sokak tabelası değişmek ne kadar doğru, kimin için yapılıyor turist için, turist nerede, uçtu gitti yok oldu. 101 kişilik oteli 13 kişi ile geçiriyoruz, para harcanıyor sa, önce esnafı işletmecisi ayakta tutun tacizi bırakın.
    3)Belediye Taşarona BAY Yapi’ya vermiş oda başka taşarona işi vermiş. Maganda dolu.
    3) Emniyetin İnsana saygısı yok, hiç bir işe yaramamış devlete kapağı atmış, insanlık ile yakından ilgiler yok. (müstesna lar hariç)
    4) Niye yazıyorum bunları belki birileri görür kanaat gelir biraz çeki düzen yapmaya çalışır.
    5) Siyasetçilerin kendi ve yakınlarının iş takipçiliğini yapmaktan başka işlerde imza atmaları lazım. Bu ülke hepimizin.
    6)Bir yeri yaparken bir yeri çökertmesinler, son üç ayda 10 larca çalışanın işini sonlandırmak zorunda kaldık. Bitmiş yerde Tekrar toparlanır umudu ile.
    7)KALIN SAĞLICAKLA
    İlk Yorumu Sen Yaz
    code