ads
DOLAR 45.23 ₺
EURO 53.21 ₺
STERLIN 61.58 ₺
G.ALTIN 6,837.85 ₺
BTC 81,564.63 $
ETH 2,375.95 $
BİST 0.00
    ads
    ads

    Meriç ve Yılmazkaya mutluluğuna lider Özgür Özel şahitlik etti

    GUNDEM 2
    Yayınlama: 7 Eylül 2025 Pazar 09:52 Kaynak: Haber Merkezi Editör: Gaziantep Tutku

    Meriç ve Yılmazkaya mutluluğuna lider Özgür Özel şahitlik etti

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin Gaziantep Milletvekili Melih Meriç’in oğlu Asım Mert Meriç ile önceki dönem milletvekili Bayram Yılmazkaya’nın kızı Fatma Deniz Yılmazkaya’nın nikah törenine katıldı. Özel daha sonra CHP Gaziantep İl Başkanı Reis Reisoğlu’nun babası Mehmet Reisoğlu’nun vefatının 40. günü dolayısıyla düzenlenen anma programına katıldı.

    Erikçe Mesire Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen düğünde, nikahı Nizip Belediye Başkanı Ali Doğan kıyarken, CHP Lideri Özgür Özel genç çiftin nikah şahitliğini üstlendi. Özel, nikah sırasında Asım Mert ve Fatma Deniz çiftine ömür boyu mutluluk dileklerinde bulundu.

    Törene, siyaset ve iş dünyasından çok sayıda isim katıldı. Enerji Bakan Yardımcısı Abdullah Tancan, AK Parti Grup Başkanı Abdülhamit Gül, Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, AK Parti Gaziantep milletvekilleri İrfan Çelikaslan, Bünyamin Bozgeyik, Mesut Bozatlı, Eyüp Özkeçeci, CHP Milletvekili Hasan Öztürkmen, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Gaziantep Ticaret Odası Başkanı Tuncay Yıldırım, GSO Meclis Başkanı Adil konukoğlu, Gaziantep Sanayi Odası Başkanı Adnan Ünverdi ile iş dünyasının önde gelen isimleri Abdulkadir Konukoğlu ile Erdemoğlu Holding’den İbrahim ve Ali Erdemoğlu da düğünde hazır bulundu.

    Gaziantep Tutku gazetesi olarak genç çiftlere Bir Ömür boyu mutluluklar dileriz…

    Önce düğün sonra anma..

    CHP Lideri Özgür Özel, nikah töreni sonrası ayrıca CHP Gaziantep İl Başkanı Reis Reisoğlu’nun babası Mehmet Reisoğlu’nun vefatının 40. günü dolayısıyla düzenlenen anma programına katıldı.

    Haber: Mehmet Hanifi Ceber

    İlk Yorumu Sen Yaz
    code