ads
DOLAR 44.93 ₺
EURO 52.74 ₺
STERLIN 60.69 ₺
G.ALTIN 6,867.11 ₺
BTC 75,515.77 $
ETH 2,299.35 $
BİST 0.00
    ads
    ads

    Ömer Uçar,"Bizim anlayışımızda güç değil, hak esastır.

    SIYASET 108
    Yayınlama: 18 Şubat 2026 Çarşamba 19:10 Güncelleme: 18 Şubat 2026 Çarşamba 20:17 Kaynak: Haber Merkezi Editör: Gaziantep Tutku

    Yeniden Refah Partisi’nin Şehitkamil toplantısında konuşan Ömer Uçar, Türkiye’nin kalkınmasının üretim, sanayi ve milli kaynakların etkin kullanımıyla mümkün olacağını dile getirdi

    Ömer Uçar,"Bizim anlayışımızda güç değil, hak esastır.

    Haber Resmi

    Yeniden Refah Partisi Gaziantep Şehitkamil İlçe başkanı Ahmet Koyuncu'nun düzenlediği toplantıda partililerle bir araya gelen Belediye Meclis Üyesi Ömer Uçar, konuşmasında Millî Görüş hareketinin temel yaklaşımını ve gelecek hedeflerini değerlendirdi.Salonun yoğun katılım gösterdiği programda söz alan Uçar, Millî Görüş’ün yalnızca seçim odaklı bir siyasi yapı olmadığını belirterek, “Bizim anlayışımızda güç değil, hak esastır. Siyaset, adaletle anlam kazanır” ifadelerini kullandı.

    “Üreten Türkiye” vurgusu

     Konuşmasında ekonomik üretim modeline dikkat çeken Uçar, Türkiye’nin kalkınmasının üretim, sanayi ve milli kaynakların etkin kullanımıyla mümkün olacağını dile getirdi. Geçmiş dönemlerde atılan sanayi adımlarının önemine değinen Uçar, bu çizginin yeniden güç kazanması gerektiğini söyledi.

    Teşkilat mensuplarına birlik ve kararlılık çağrısında bulunan Uçar, “Zor dönemlerde dahi inancını ve istikametini kaybetmeyen bir hareketin mensuplarıyız” dedi.

    Genel Başkan Fatih Erbakan’ın ortaya koyduğu siyasi vizyon doğrultusunda çalışmaların sürdüğünü ifade eden Uçar, Millî Görüş çizgisinin yeni süreçte daha etkin bir şekilde sahada olacağını kaydetti.

     Toplantı, karşılıklı görüş alışverişi ve teşkilat çalışmalarıyla ilgili değerlendirmelerin ardından tamamlandı.

    Haber Resmi

    İlk Yorumu Sen Yaz
    code