S.S. Gaziantep Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi'nin (KÜSGET) Mali Genel Kurulu'nda konuşan Başkan Mustafa Kemal Güneş, sanayi esnafını yakından ilgilendiren açıklamalar yaptı.
Güneş, "KÜSGET Sanayi Sitesi olarak ikinci bir KÜSGET dediğimiz Mavikent Projemiz artık tamamlanma noktasına geldi. Bu projeyi de Büyükşehir Belediyemiz ve Gazi Konut iş birliğiyle hayata geçireceğiz" dedi.
Kooperatifin üyelerinden aidat almadan hizmet verdiğini ve elde edilen gelirin yeniden esnaf için kullanıldığını belirten Güneş, şöyle konuştu: "Bu halimizle biz yarım belediye gibi çalışan bir kooperatifiz. Biliyorsunuz ortaklarımıza geçen sene para dağıtmıştık. Bundan sonra devletimiz nasıl ki emeklilere her iki bayramda ikramiye veriyorsa, biz de bu kararı alacağız, teklif olarak sunacağız ve bundan sonraki bayramlarda her yıl emeklilere verdiği ikramiye tutarı kadar biz de üyelerimize ikramiye vereceğiz."
Konut projesinde temellerin atıldığını ve çalışmaların hızla sürdüğünü aktaran Güneş, "Birinci etabın teslimatını 2028 yılının sonunda gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. İkinci etap kayıtlarımız tamamlandı. Üçüncü etap için de yıl sonunu planlıyoruz" dedi.