ads
ads
DOLAR 42.70 ₺
EURO 50.17 ₺
STERLIN 57.09 ₺
G.ALTIN 5,898.49 ₺
BTC 90,085.42 $
ETH 3,078.75 $
BİST 0.00
    ads
    ads

    Şehitkamil Belediyesi’nde Hibe Araç Polemiği

    GUNDEM 1
    Yayınlama: 3 Şubat 2025 Pazartesi 20:15 Kaynak: Haber Merkezi Editör: Gaziantep Tutku

    Şehitkamil Belediyesi’nde Hibe Araç Polemiği

    Şehitkamil Belediye Meclisi Yeniden Refah Partisi Grup Başkanvekili Halil İbrahim Arslan, bugünkü meclis toplantısında Belediyeler Birliği tarafından hibe edilen iki adet iş makinesinin, deprem bölgesi olan Nurdağı ve İslahiye’ye destek amacıyla hibe edilmesi için önerge sundu.

    Umut Yılmaz: “Biz Deprem Bölgesine Hep Destek Olduk”

    Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, “İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Şehitkamil Belediyesi’ne hibe edilen araçlara, Şehitkamil halkının ihtiyacı var. Üstelik Şehitkamil Belediyesi, her zaman depremzedelere ve deprem bölgesine destek olmuştur.” dedi.

    Mehmet Haz: “Araçlar Deprem Bölgesine Hibe Edilmeli”

    AK Parti Şehitkamil Belediye Meclis Üyesi Grup Başkanı Mehmet Haz ise, “İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Şehitkamil Belediyesi’ne hibe edilen araçların Nurdağı ve İslahiye’ye verilmesi en doğru karar olacaktır.” ifadelerini kullandı.

    Mehmet Sucu: “Deprem Üzerinden Siyaset Yapmayın”

    CHP Şehitkamil Belediye Meclis Üyesi Grup Başkanı Mehmet Sucu ise şu açıklamada bulundu:
    “Depremden en çok etkilenen ilçelerden biri Şehitkamil’dir. Daha önce deprem bölgesine yapılmayan yardımlar ve destekler, Başkan Umut Yılmaz döneminde CHP’li belediyeler tarafından sağlanmıştır. Hiç kimse deprem üzerinden siyaset yapmamalıdır.”

    İlk Yorumu Sen Yaz
    code